Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde hangi hastaneye sevk edileceğimiz belli mi?

ikarabay

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa
benimde kontrol muayenem var Emekliliğimde hangi hastaneye sevk edeceği bellimi.Devlet hastanesinden almıştım Raporu.

ikarabay

Sevk için gittiğinizde gerekçenizi söyleyerek görevliden bu konuda yardım isteyebilirsiniz. Yakınlardaki bir hastaneye sevk etme uygulaması olsa da, uygun birimin olmaması, uzun süreli tedavi yapılan hastaneye sevk edilmek gibi gerekçelerle istediğiniz hastaneye sevk talep edebilirsiniz.

SGK evrak takipte gördüm önce Hastaneye sevk yazısını.Aradım SGK emeklilik servisini daha önce rapor aldığınız hastaneye sevk edilirsiniz demişlerdi.Yazım geldi daha önce rapor aldığım hastaneye vergi indiriminden rapor için kontrol muayenesine girdim. 15 gün oldu sonucu bekliyorum.

Merhaba oturan boğa ..Bende %56 vergi indirim raporuyla emekli olmuştum Daha sonra Sgk beni Devlet hastanesine sevk etti ordan %49 rapor aldım.Sgk bunu kabul etmeyip Adana egitim ve araştırma hastanesine sevk etti.Yüzde kırkın altında rapor vermişler.Sgk sağlık kuruluna göndermişler evrak sorgulamada Beklemede yazıyor.Benim en son verdikleri raporda tedavisi yapıldığı hastaneden 6 ay takibi yapılması uygundur yazıyor.Sgk Saglık kurulu nasıl bir degerlendirme yapar acaba

ikarabay

Merhabalar Adana neden düşük vermiş. Rahatsızlık larınız neydi acaba

ikarabay

Psikiyatrik içerikli olduğunda her yeni hastane 6 aylık tedavi süreci ister. Onun için sgk'nın bu durumlarda başka bir hastaneye sevk etmemesi lazım aslında. Ama kimse bunu düşünmüyor!
Eğer sgk oranı düşürür ve emekliliği tümüyle iptal ederse, itiraz edeceksiniz...

Teşekkürler...6 ay takip yazmışlar ..tedaviyle takip aynımı

Araştırmadan rapor göndermişler E devlette oran düşük gözüküyor ama İl sağlık müdürlüğüne gittim.Ordan Araştırma deger yazmaz.Sgk sağlık kurulu değerlendirme yapar dediler ama hayırlısı artık.

OturanBoğa

2018 yılında malul emeklilik için kuruma tedavi gördüğüm takipli hasta olduğumu belirten yazıile sevkimi istedim oraya yolladılar kontrol muayenesinde aynı yolu takip etmek istedim mevzuat değişti yollamayız yatar hasta olmak gerekli dediler ve yollamadılar bağlı vulunduğum ildeki araşrırma hastanesine yolladılar köntrol muayenemi oldum 27 01 2021 kontrol muayenesi daha kolay geçti anlamadım

Üst Alt