Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde hastaneye yatacağım. Benzer deneyimi olan var mı?

alperen222

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
%90 raporumla malulen emeklilik talebimi sgk ya ilettim 6 ay kontrol muyanesi yaptı bugün beni hastaneye yatırıp orda sonuç verilicek denildi psikiyatri hastanesinde hastalara nasıl davranılıyor malulen emeklilik için hastanede yatan varmı yaşadıklarını paylaşırsa ALLAH RIZASI İÇİN ayrıca kalp hastasıyım ağır ilaçlar verilirmi nasıl uygulama vardır ne kadar yatırırlar ..lütfen bilgisi olan yazsın

Her hastalık kendi alanında değerlendirilir gidip görmeden hiç bir şey diyemeyiz.Ama korkulacak bir şey yoktur onu diyebilirim..

merhaba

selamın aleykum ben yüzde doksan rapor adım epeydir hastanede tedavi grüyorum psikiyatri şizofren teşhisi ile malulen emeklilik hakkım olduğunu duydum ve başvuru yaptım iki hastaneye sevk verdiler gene aynı raporu aldım ama bu seferde manisa ruh sinir hastanesine sevk istemişler ..merak ettiğim ruh sinir hastanesine sevk lerde nasıl davranıyorlar ne kadar tutuyorlar yatırıyorlarmı bunları bilen fikri olan yaşayan varmı yazarsanız çok sevinirim saygılar

Böylesi bir deneyimi olan ya da bilgi verebilecek kimse var mı?

Üst Alt