Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde ilki %53 ikincisi %62 çıktı. Durumum ne olur?

Polat1234

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim vergi indirim raporum kontrolu ilk 53 ikinci raporum 62 çıktı ne olur bu durumda Emekliyim engelli statüsünden

Ayrıca hastane raporu vergi dairesine yolluyorsa benden ayrıca evrak talebinde bulunucaklarim vergi dairesi

Hakem hastaneye yollarlar büyük ihtimal, konu hakkında tam bilgi sahibi değilim ama siteden edindiğim tecrübelerime göre en azından ben öyle olacağı kanısındayım.

Efendim bu durumda Malulen sayilmazmi yanı çalışamaz deniyor ama ben hem çalışıyorum hem emekli maaşı alıyorum

Hastaneye itirazda bulundum oranın düşmesi için kaç güne düzelir rapor

Ilk rapordan emeklilik aldım kontrol raporu 62 çıktı

Polat1234

Hayır hayır, maluliyet bambaşka bir şeydir. Malul sayılmak için maluliyet cetveli'ne göre malul olmak lazım. Resim olarak malulen emekliler çalışamaz, yoksa oran %90 da olsa malulen emekli değilse kişi pekala çalışabilir.

Efendim sağolun ama sgk oranın Malulen oranı diyip engelliden maluluge cevirebilirmis. Sagolun SGK bu...

Üst Alt