Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde oran değişirse emeklilik ne olur?

hakansezer

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
1
OturanBoğa

İlk raporum 71 kontrol muayenesine 69 yada 72 verdiler diyelim o zaman beni başka bir hastaneye mi gönderecekler budurumda. doğrumu anladım.
40 ın üstünde olması yeterli değil yani..

hakansezer

Hayır. Önemli olan emeklilik kriterlerini değiştirecek düşme olup olmaması.

hakansezer

vergi indirimine istinaden emekli olmuşsanız, vergi indirim derecenizin emekliliği iptal ettirecek düzeyde düşmemesi.

OturanBoğa

üstadım benim tek çekincem oranım 68 di maliye 71 e yükseltti kontrol muayenesinde 71 altına düşünce hakem hastaneye gitme durumu kafamı karıştırmıştı, öyle birşey olmayacağı beni rahatlattı teşekkür ederim.

Kontrol muayenesi

Merhaba,
ilk raporda uyku apnesi rahatsızlığım vardı ve ondan oran aldım. Kontrol muayenesinde tekrardan uyku merkezine yatıp aynı testler yapılırmı yoksa raporu alırkenki uyku apnesi raporunu vermem yetermi doktora?

Birde psikiyatri rahatsızlığım bu süreçte eklendi tedavi görüyorum kontrol muayenesinde bu rahatsızlığımıda söylemeliyim. Raporu alırken böyle bir rahatsızlığım yoktu.
Söylesem bir prb olurmu

hakansezer
Kardeşim kontrol muayenesinde,aynı yeni rapor çıkartıyormuşsun gibi tekrar bütün muayene ve tekikleri yeniden yapmak zorundasın.
Yeni rapor çıkartacağın için psikiatr rahatsızlığınıda sorunsuz ekletebilirsin.

Mehmet005

Uyku apnesi için randevuyu almak bile 2 ay sürdü sonuçlanması 3 ay etti 5 ay. Eski polisonogrofi raporunu kabul etmiyor yani.

Arkadaşlar kontrol muayenesi olan varmı bu bahsettiğim olayla ilgili tecrübesi olan

Güncel
Tekrar uyku testi istenmemesi gerekir. Bu kalıcı bir bozukluk, geçici değil ki?

Gidiyor geliyoruz devam kimin ne yaptığı belli degil maşallah 4 uncu kontrol

@hakansezer
Ben de muhtemelen aynı yollardan geçeceğim

Benim uyku apnesi raporum10 yıllık(sanırım cihaz için 10 yıllık süre olduğu için öyle veriyorlar) mantıken rapor süresi dolmadan aynı polisonogrofi roporuyla heyet raporu alabilmek lazım

Benim uyku merkezine yatmam 6 ayı buldu böyle bir durumda 6 ay önceden randevu almak lazım. Deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur

Üst Alt