Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde psikiyatri süre belirtmemesine rağmen heyet süreli verdi!?

Yagozer

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3 yıldır vergi indirimi ile emekliyim. Psikiyatriden 40 almıştım ve depresyon 20 ye düştü. Bugün heyete girdim 40 puan tedavi ile işlevselliği düzelmeyen tanı aldım. 20 puan koah ve 10 puan ht. Ancak heyet 1 yıl dedi. Psikiyatri hekimi süre belirtmemesine rağmen heyet bu karara vardı. Aldığım işlevselliği düzelmeyen depresyon Ankaradan nasıl döner. Ben süresiz biliyorum ama heyet böyle yazdı ve itiraz edemedim.

Aynen hocam. 20 puana düşmüştü. Şimdi tedavi edilemeyen depresyon tanısı ile 40 yaptılar. Ama 1 yıl dediler

Maliye ya da özürlüler idaresinde süresiz olma ihtimali var mı? Çünkü 40 puanlık depresyon tedavi edilemeyen oldu artık. Ama heyet ne hikmetse kontrol dedi. Üçüncü kontrolüm oldu. Birdahaki 4 olacak

Sayın OturanBoğa Şimdi kurumdan süresiz mi gelir. Heyet 1 yıl dedi. Ama benim engelim ilaca yanıt vermeyen depresyon ve 40 puan. Ayrıca koah ve tansiyon var.

Yagozer..hocam gerçi koah ile tansiyonu da söyleseydin doktora heyete gene kontrollü gelirdi karar,çünkü işin içinde psikiyatri oldumu kontrollü oluyor sonuçlar ama sizinki 3 etmiş bu sefer bence yüzde 95 ihtimal ile süresiz olacaktır..çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Buradan süreli gitse de Ankara süresize çevirebilir demek istiyorsunuz. Umarım süresiz gelir. Zaten 3-4 ayda geliyor. Maaş kesilmesin diye de 3 ay önce başvuruluyor. Toplamda 5 ay sıkıntısız oluyorsun

3 yıldır vergi indiriminden emeliyim. Kontrole tabiyim ve geçenlerde heyete girdim. Rapor e devlete yansıdı. Ancak en üstündeki ibareleri yeni rapor diye işaretlemiş heyet. Yineleme ya da kontrol raporu yazmamış. Ankara da incelenirken sorun teşkil eder mi? Belki kontrol bitebilir dendi forumda. Ama bu ibare işi bozar mı? Saygılar

Arkadaşlar bu ibare için yapabileceğim birşey ya da cevabı olan var mıdır ? Saygılar

Evet süreliydi. İlkinde 1 yıl verdiler. 2. sinde 2 yıl verdiler. Geçen hafta girdim 1 yıl verdiler. Bir de raporda yeni rapor yazıyor

Yagozer

Ne denebilir bilemiyorum. Vatandaşa eziyet olsun diye yapılıyor sanki. İnsanlar yıllarca çalışmış, prim ödemiş, emekliliği hak etmiş, yıllardır hastanelerde tedavisi olmayan sorunlarla uğraşmış, şimdi şu çektirilenlere bakın. Ayıptır!

Aslında ikimizin olayı aynı gibi 2013 yılında emekli oldum vergi indirimi alarak SGK her yıl kontrole çağırdı 2015 yılında daimi olarak emekli oldum 2019 SGK beni şikayet var diye tekrar kontrole çağırdı hastane aynı oranı verdi rapor Ankara sağlık kuruluna gitti tekrar 1 yıl sonra kontrol dediler şimdi tekrar heyete girdim rapor Ankara'ya gitti sonuç bekliyorum bu arada beni cimere şikayet edeni ismi gizli şikayetçi olmak istedim savcı suç teşkil etmiyor dedi peki ben şimdi bunu oturan boğaya soruyorum bu şeyler normalmi bu beşinci kontrol surezizden tekrar sureliye dönen rapor

Garip4873

Normal değil tabii ki. Allah belasını versin bu sistemin, başka ne denebilir ki. Adam omurilik felçli, "malul değilsin" diye emekli etmezler, emekli olur her yıl kontrole çağırırlar... Zulmetmek teamül olmuş sanki.

Üst Alt