Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde rapor oranım düştü. Ankara'ya giden dosyam ne zaman sonuçlanır?

Bursa _17

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

3 yıl önce vergi indiriminden emekli olmuştum %63 oranla iki yıl önce de %55 bu yıl zaten temmuzda aldığım randevu pandemiden dolayı muayeneye almadılar hastane kurul çalışanı maaşım kesildikten sonra ayriyetten sgk da kesiliyir tabiyki... kurul çalışanına bağırarak ayni gün içinde muayene işlemlerime başlattım..
ve sonuç. Daha önceki oranlarim hepsi 0 verilen oran sadece %9 boyun fıtığı ve hafif osas cihaz kullanıyorum %5 .venoz lenf ödem yeni dopler dr cektirmedi psikiyarti 3 ay sonra kontrol yazdı.
Fizik ftr kontrolü. Endokrinoloji hopoglisemi diyabet başlangıcı takibi.vs

Anlatmak ve sormak istediğim %14 oran itirazi için il sağlık müdürlüğüne gittim dilekçemi kabul etmedi.
Sgk müdürlüğüne ne yapmam gerektiğini sordum yönledirip cevap vermedi..
Pandemiden dolayı vu yıl raporlu ilaçlar kullandık. Sft testi yapan ve dr da kapı dışına çıkartıp oran alamaz ilacla iyileşme demiş.

Simdi de ne yapmam gerekli bilen yasayan varsa yönlendirebilir mi
18.11 .2020 de Ankara maliyeye giden dosyam ne zaman ve nasıl sonucla gelir. Elimde fatura ev kredisi odeyecek param kalmadı. Bizler dei pandemiden etkilendik maddi manevi. Zaten ağrılarından duramiyorum menisküs dejenerasyon ve bel fitigindan bunlara da oran verilmedi bu sefer.

sizce tahminen sonucum ne olur

Bursa _17

Kontrol muayenesinde itiraz il sağlık müdürlüğüne olmaz. İlle de SGK sevki ile hastaneden rapor almak şarttır. Rapor oranı düşükse, bu nedenle sgk maaşı keserse, buna itiraz edip yeniden değerlendirme istenebilir. Sonuç yine olumsuz olursa, o zaman 6 ay 1 sene bekleyip, sonra yeniden, sıfırdan emeklilik başvurusu yapılmalı.

Üst Alt