Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde rapor oranımı düşürüp emekli maaşımı kestiler! Ne yapmalıyım?

ibrahim123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam 2016 yılında astım ve hipertansiyon ora nim %40olarak rapor aldım ve veri indirim il emkli oldum 2018 de kontrol muayenesi verdiler aynı tanılar konmasına rağmen %23 ve daha sonra ise %10dustu napmam lazım. emkli r maşı kesildi

2 senelik ama hipertansiyon%40 şimdi %10verilmis aynı hastalık

ibrahim123

Rahatsızlığınızdaki değerler mi düştü acaba? Sakatlık oranı cetveli'Ne göre her şey aynıyken oran düşmüşse, bu bir sorun. İtiraz ve gerekirse mahkeme süreci olabilir. Ama hastalıklar hafiflediği için oran düşmüşse, o zaman yapacak bir şey yok.

Kontrol muayenesine vergi dairesi mi çağırdı sgk mı? Daha doğrusu vergi indirim hakkınız sürekli idi ama buna rağmen sgk kontrol şerhi mi koymuştu?

SGK dan çağırıldığı ve ilk hastane %28 vermisti ikinci hastane%10 düşürdü.

Hakem hastaneye gideceksiniz galiba

ibrahim123

%40 üzeriyken önce 28'e sonra 18'e düşmüşse, bundan sonra 40 olması çok zor. Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda rapor verilmesi gerektiğini incelediniz mi? Eğer cetvele göre 40 olmayacaksa hiç uğraşmayın derim

Üst Alt