Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde rapor oranımı düşürürler mi?

Pehlivan09

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bende 2016 yılında bipolar dan rapor alarak emekli oldum SGK benim şevkini yapti araştırma Hastanesi'ne vergi indirimin süresiz fakat raporum süre li kontrol muayenesinde raporu dusururler mi

hastaneye göre değişebilir kimse garanti veremez

Son kılavuza (2019)göre daha düşük rahatsızlığa görede değişken

Bende de 5yil süreli rapor la süresiz vergi indirimin den yararlanarak emekli oldum SGK beni araştırma Hastanesi'ne sevk etti

Pehlivan09

Uzun yıllardır süren ilaç tedavisi varsa hiç bir sorun olmayacaktır.

sakatlık oranı cetveli'ne göre:

a) Manik nöbet, bipolar duygudurum bozukluğu,
1. Tedavi ile işlevselliği tam düzelen % 0
2. Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen % 40
3. Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen % 70

Sayın oturan boğa ilaç tedavim devam ediyor ilaç raporlarında her yıl yeni leniyor.arastirma hastanesi 0oran vermez

Neye göre düşme ihtimali var dijital portakal

Neye göre düşer Merve karaca kardeşim.

Ama benim rahatsizligim bipolar süreğen kronik yazıyor

Kontrolde oran düşerse itiraz hakkım i kullanacağım
@Ozcan6600 nasıl hastaneye göre değişir.oranlar sabit degilmi

İlaç tedavini HİÇ aksatmadan almışsan zaten düzelme olmamış kabul edilir. İlaç tedavini aksatmış, ya da ara vermişsen düşme ihtimali doğar, tedavini almışsan ki: öyle söylüyorsun korkulacak bir şey yok şimdiden kolay gelsin

Alfa Nihat kardeşim 5yildir ilaç raporlarim var ilaçlarımı fuzenli alıyorum eczanede de çıkarttım listesini başka ne yapmam lazım ayrıca Trsm ye kayitliyim doktor kontrolundeyim

Sgk biri süreli diğeri sürekli olduğu için göndermiştir

Yok zaten biliyorum araştırma hastanesi orani0vetmez demi tedaxim devam ediyor. Gıcıklık yaparsa oran düşmez demi

Raporum 5yillik süreli bipolat vergi indirimin süresiz kontrollü emekli oldum sevki krndim aldım yıl donubda bitiyor oranı fudurutlermi

Raporum 5yil süreli idi ondan süreli oldu bide psikolojik rahatsızlık donucta

Pehlivan09

Düşüp düşmemesi böyle uzaktan tahmin edilecek bişey değil. Özellikle psikiyatrik rahatsızlıklarda doktorun değerlendirmesi önemlidir. Bence canınızı sıkmayın. Kötü olması için bir neden yok.

heyetini başlattım psikiyatride heyet önce ayrı oluyor.ondan sonra büyük heyet hayirlisi

Pehlivan09 Kardeş, İnşallah işlerin rast gelir, hayırlısı olur ve size gerekli olan oranları alırsın. Sizi anlıyorum insan ister istemez endişeleniyor çünkü bu ülkede standart'a uygun hiç bir şey yok. Ama öyle diye de, ümitsiz olma gibi bir hakkımız yok. Bizim olan olan için, mücadeleyi asla bırakmamamız gerekiyor.

Teşekkür ederim kardeşi m ayin29unda psikiyatri heyeti toplanacak .sonucu burada paylaşacağım

Kardeşim, buradaki arkadaşlar düşer dese yada düşmez dese ne fayda sağlar yada ne değişir.

Sevk yazın gelmiş. Ne kadar raporun varsa sevke giderken, muayene olurken doktora göster.

Düşük mü geldi? İtiraz hakkın var. Onu kullanırsın.

Kafana takma.

Kardeşim raporum aynı oranla onaylandi

Raporum aynı oranla onaylandi Merve kardeşim

Üst Alt