Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde rapor oranımı düşürüyorlar..?

uğur yıldız

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar bir sorum vardı 2011 de iş kazası gecirdim iş kazası sebebiyle sigorta iş göremezlik maası baglıyor benim raporum yüzde 90 dı ankara yüzde 63 düşürdü 2 yıl gecti aradan kontrol muayenesi ne yolladı burdaki sigorta gittim muayene oldum bu evraklar ankaraya gitti 6 cı ayda yeni geldi yüzde 53 e düşürmüşler benim durum malüm iki elimide kullanamıyorum hala ne maksatla böyle yaptılar anlamadım ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz:confused::confused::confused:

Hastane yüksek veriyor ve/fakat Ankara SGK düşürüyor, öyle mi? Bu düşürmeye karşı itiraz ediyor musunuz yazılı olarak?

Bir de bu değerlendirme iş kazası sonucu bağlanan sürekli iş göremelik geliri ile mi ilgili yoksa malulen emeklilikle mi ilgili?

evet hastane yüksek veriyor ankara düşürüyor yazılı henüz itiraz etmedim sürekli iş göremezlik geliri ile ilgili abicim malülen emekliliğime 400 gün var daha ne yapacagımı sasırdım itiraz etsemde dosyam heyete cıkacagı zaman bende orayamı gitsem

İş kazası ile ilgili kontrol muayenesi mi?

Neden itiraz etmediniz ki? Bence hemen itiraz edin ve yüksek sağlık kurulu tarafından yeniden incelenmesini talep edin

Üst Alt