Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde rapor süreci uzarsa maaşım kesilir mi?

Necoo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
3
Vergi indirimi ile emekli oldum, Raporu mun süresi temmuz 24 de bitiyor, Sevk alıp sağlık kurulundan polikliniklere randevu aldım son randevum temmuz 14 de evrakları teslim edip heyete çıkmam Ağustosu geçecek maaşı.m kesilirmi kesilirse raporum SSK ya ulaşınca tekrar bağlanirmı,,

Merhaba Sevk i nereden aldınız .
İkametinize en yakın SGK’dan mı.
Sevk aldığın hastaneyi siz mi seçtiniz acaba.

Emekli olduğum SSK dan aldım , nereden emekli olduysanız ordaň sevk oluyursunuz istediğiniz hastaneyi seçeiliyorsuniz

@Necoo,

İkamet ettiğiniz yerdeki SSK alınmıyor mu acaba
İlk emekli olurken işlemlerdeki kağıtta öyle yazıyor kontrol muayenesi için ikamet ettiğiniz yerdeki en yakın SGK’ya diye
Çünkü emekli olduğum il uzak şu an onun için diyorum

Bulunduğuz SGK danda sevk alabilirsiniz ama süreç biraz uzuyor,ben İstanbul'da yım Kocaeli SGK'dan emekli oldum,dahA sevk almak istediğimde İstanbul SGK görevlisi evrakların ulaşımı yazışmalar uzun sürüyor demişti

@Cano06,

Bağlı bulunduğun sgk merkezinin e-mail adresini bularak ilgili servise mail atabilirsin yada tlf edebilirsin durumunu öğrenmek içinde alo 170'i arayabilirsin.

Üst Alt