Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde sevk alacağım SGK müdürlüğü!?

Sugaremro

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Herkese Selamlar,

Muhtemelen bir çoğumuzun yaşamış olduğu bir konu hakkında sizlerden bilgilendirme rica edeceğim:

Ben vergi indirimiyle 3 sene önce iş yerim Kocaeli ne bağlı olduğu için Kocaeli SGK dan yaşlılık emeklisi oldum.
İlk raporum senelikti ve bana emekliliğimiz 11. ayında kontrol muayenesine gitmem gerektiği hakkında bir yazı geldi.
Yazıda Kocaeli SGK merkesine gidip oradan alacağım sevk ile yeni rapor almam gerektiği bildirildi.
Ben bu sevki almak için İstanbul dan Kocaeline gittim ve yeni raporum 2 sene olarak çıktı

Şu an 2. senemde dolduğu için yine Kocaeli ni aradım gelin yeni sevk verecğiz dediler.

Sormak istediğim şu:Ben İstanbul da ikamet ediyorum ve gidip sevk yazısını Kocaeli den almak zondayım.

Son çlaıştığım il KArs olsa idi gidip 2 senede bir Kars dan mı sevk almam gerekecekti.Son emekli olduğumu ilde oturmak zorundamıyız biz emekli olunca?Bu sistem neden bu kadar saçma ve gereksiz.

Bunun kolay bir yolu varsa bilenler yardımcı olabilir mi.(2-3 sene sonra Ordu ya taşınmayı düşünüyorum.Her raporum bittiğinde Kocaeli ne gelmek istemiyorum)

Teşekkürler desteğiniz için şimdiden.

Adrese göndermiyorlarmı sevk yazısını. Bende Balıkesir gönen de oturuyorum bağlı olduğum sgk Beyoğlu sgk . Sevk yazısını bana göndermezler mi

E devlet den alabilirsiniz sevk yazısını almayı deneyebilirsiniz

Sugaremro Kocaeli SGK ya bir dilekçe vereceksin tüm dosyanı İstanbul SGK ya göndermeleri İçin gönderiyorlar dosyanı ondan sonra bi işin olduğunda İstanbul SGK ya gidiyorsun ben öyle yaptım

Arkadaşlar,

Gittiğimde bu soruyu memura sordum.Bulunduğunuz ilden bize dilekçe gönderin posta yoluyla gönderiyoruz sevk yazınızı dedi.

Bilginiz olsun.

Sugaremro oluyor evet ama her defasında işlem uzuyor. Bulunduğun ilde olsa daha kolay olmaz mı ? Bir defaya mahsus dilekçe göndereceksin bulunduğun ile isteyeceksin dosyayı ondan sonra ne işin olursa SGK da bulunduğun ilde kolay yani 😊

Üst Alt