Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol Muayenesinde SGK istediğimiz hastaneye sevk eder mi?

hakansezer

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
1
SGK kontrol muayenesine çağırdığında, sevk edeceği hastaneyi bizim seçtiğimiz hastaneyemi yoksa kendi göndereceği hastaneyemi sevk ediyor?

hakansezer

Gerekçe ile talepte bulunabilirsiniz tabii, ama bu tümüyle memurun tutumu ile ilgili

OturanBoğa

Sevk işlemini yapacak olan maliyemi SGK görevlisimi? Tedavi olduğumuz hastanede raporu almak daha kolay olacak diye düşünüyorum.

Emeklilik sürecinde SGK sağlık kurulu almış olduğum raporun üstüne beni birdaha hastaneye gönderebilirmi acaba üstat?

hakansezer

Vergi indirimi ile emeklilik ise söz konusu olan, sevk edecek kurum defterdarlık.

OturanBoğa

%71 raporum onaylandı maliyeden 2 yıl süreli kontrolle. 2 yıl sonunda bu durumda maliye beni sevk edecek yani doğrumu anladım.

**Emekliliğe başvurduğum anda SGK sağlık kurulu almış olduğum raporun üstüne beni birdaha hastaneye gönderebilirmi acaba üstat?

Üst Alt