Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesini başka bir ilde yaptırabilir miyim?

deliyesil16

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bugün sgk dan bana kontrol muayenesi olmamı isteyen bir yazı geldi.
4 sene önce gözden süresiz rapor almıştım. Buna itiraz eden
biliyormuyum yok sa mutlaka gitmem mi lazım.

Raporu aldığımda Tekirdağ daydım şimdi Balıkesir deyim Gelen kağıtta Tekirdağ devlet hastanesi yazıyor. Kontrola gitmem şart ise Tekirdağ devlet hastanesine mi gitmem gerekiyor. İlginize şimdiden teşekkürler.

deliyesil16

Emeklisiniz ve sgk kontrole çağırdı, değil mi?

Kontrole gitmek zorundasınız. Aksi halde emekli maaşınız kesilir

malulen mi yoksa vergi indiriminden mi emeklisiniz kaç yıldı
r emeklisiniz

Evet emekliyim vergi indiriminden
Arkadaşlar yaşadığım yerde kontrole gideniliyormuyum. Kağıtta başlık olarak Tekirdağ devlet hastanesi yazıyor

tekirdağ sgk müd.sorun bence kontrolu isteyen onlar umarım maas kaldığı yerden devam eder süreci paylaşırsanız seviniriz

Sordum Tekirdağ' a gelmeniz gerekiyor dedi memur. Tabi paylaşırım

vergi indirimden emekli olan birinin vergi indirimide sürekli ise sonradan kontrol isteme olayı pek az görülen bir uygulamadır size denk gelmiş allah kolaylıklar versin

Tekirdağ sgk ya gidip Balıkesir devlet hastanesine sevk, dr. Raporu balıkesirden alınacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

deliyesil16

Hemen SGK ya gidip kontrol için sevk almalısınız.
Yoksa maaşınız kesilir.

evet kağıtta o yazıyor zaten yazı direk devlet hastanesine sevk şeklinde. Benim merak ettiğim ne kadar süre içinde yaptırmam gerekiyor

deliyesil16
Kontrol muayenesini başka ilde yaptırabiliyor musunuz. Bir gelişme oldu mu. Bide kaç yıldır emeklisiniz

Anladım teşekkür ederim ilginize.

Başka ilde yaptıramıyormuşum. 4 senedir emekliydim ve raporum sürekliydi. Büyük ihtimal şikayet olmuş birileri tatafından

ambliyopi 0.1(-1.00 ile 0.4) yazıyor
Arkadaşlar bu gözlükle düzelmiş halimi demek istiyor?

Arkadaşlar bugün kontrol muayenemi oldum tekrar %45 aldım. Sgk tekrar hakem hastanesine yollayacakmış. yeniden muayene mi edileceğim yoksa raporumla birlikte kurula mı gireceğim bilen var mı?

Yeniden muayene olup heyete çıkacaksınız.
Normal kontrol muayenesinde hakem hastanesine gönderilmezsiniz.Dediğiniz gibi şikayet olmuş büyük ihtimalle.

Zaten kontrol muayenesi oldum. Siz hem olursunuz hem olmazsınız yazmışsınız tam anlamadım.
Bir çok kişi vardı öğrendim genel denetleme varmış

Arkadaşlar benim sürekli raporum vardı. geçen gün kontrol mıayenesine girdim aynı oranda rapor aldım ama yine hakem hastanesine yollanacakmışım. Orada da mı muauene olayacağım yoksa raporum heyete mi girecek bilen var mı

deliyesil16
Mrb hakem hastanesinde de muayane olacaksınız
Elinizdeki testler var ise onlar size referans olur
Vergi indiriminiz süreklimi idi neden
Kontrole çağırmış sgk bilgi alabildinizmi?

sürekli raporun süreli olması

Merhaba arkadaşlar.
Benim sürekli raporum vardı sgk tarafından kontrol muayrnesine yollandım aynı oranda rapor aldım ama bu sefer süreli 5 yıl yapmışlar. Başka hastalık olsa anlayacağım da gözden ve düzelmeyen bir durum. Sizce yanlışlık yok mu?

deliyesil16..hocam vergi indiriminizde süreklimiydi yazmamışınız da?...benim de raporum 2 yıl süreli vergi indirimim süresiz de kendim için de acaba demiyor değilim!?

Arkadaşlar son durumu yazayım bir bilginiz varsa lütfen yardım edin.

Bugün hakem hastanesine gittim kadın doktor önce 10 da 2 görüyorsun dedi tabi diğer gözüm protez. İlk başta ılımlıydı sonra sgk nın yolladığı kağıtta hakkında şikayet var yazıyordu onu görünce 3 tane daha teste yolladı sonrada gözün normal dedi.
en son olarak da ayın 14 ünde wep testine gün verdiler ona bakacakmış.

Arkadaşlar itiraz hakkım var mı ya da mahkeme. Bundan 15 gün önce sgk beni tekirdağ devlet hastanesine yollamış ve eski oranım olan 45 i tekrar almıştım. Lütfen bir yol gösterin

deliyesil16

İstediği testi de yaptırdığında görme kısıtlılığını tam tespit etmiş olacak ve bence sorun olmadan raporu verecektir. sgk da ondan sonra emekliliğin devamına karar verir

Geçen yıl 09 08 2017 tarihinde kontrol muayenesi ile malulen emekli oldum kontrol muayenesi tarihi olan 09 09 2018 tarihinde araştırma hastanesinde muyanemi oldum üç aydır emekli maaşı almıyorum ne yapalım madurum aynı hastaneden yüzde 100 otv indirim raparum da var bakıma muhtaçtır ibaresi de var bakıcı maaşı alabilir diyor ama halen emekli maasini baglamadilar

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Hakem hastanesi rapor oranımı 40 ın altına düşürdü. bu durumda itiraz hakkım var mı ya da nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

deliyesil16

1. hastane -> 2. hastane -> hakem hastane

Eğer bu 3. hastane (yani hakem hastane) vermişse kararı, bu durumda o karara itiraz mümkün olamaz. Sadece mahkeme yolu denenebilir o kadar.

Merhaba OturanBoğa mahkeme deyürütme kararını durdurma şansım var mı acaba. Sonuçta ben 4 sene önce devletin yolladığı ve devletin doktorunun raporu ile emekli oldum

Üst Alt