Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinin sonucu gecikti. Bayram ikramiyesini alacak mıyım?

Soğuk_meze

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Malulen emekliyim mayıs ayında kontrol muaynem vardı Mart ayında sevk alıp Nisa’n da heyete girdim fakat evraklar nasıl olduysa ☺ gezme işini çok sevmişler herhalde hala bitmedi Ağustos ta ancak maaş alabilecekmişim benim öğrenmek istediğim bu iki bayram ikramiyelerinden faydalanabilecekmiyim?? Yatırılar mı acaba 🤔

İnşallah alırım ama arada kaynarsa da hiç şaşırmam hadi kurban bayramının kini Ağustos ta maaş alacağım diye kurtarabilirimde Ramazan Bayramı ikramiyesi arada kaynıcak gibime geliyor 😉

Bu ay maaş alıcam ozaman belli olucak şimdilik birşey yok tek güzel yönü kontrol muaynem kalkmış bidaha uğraştırmazlar inşallah

Soğuk_meze

Benim durum kötü pazartesi girdim heyete 2 ayda rapor gitmez diyorlar SGK ya 1 ayda SGK da sürer 3 ay maaş Yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnanamıyorum ya en fazla 2 günde muayene ol heyete gir sonra postaydı evraktı kuruldu aylarca bekle işin olmazındalar ya.

Valla ben Nisan ın 3 ünde girdim heyete bu 4. Ay inşallah bu ay verirler maaşı gerçi bu ay alıcan dediler ama hiç güvenemiyorum nedense

Yarın bilgi verirseniz sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ramazan bayramı ikramiyem yattı büyük ihtimal kurban Bayram’ı ikramiyemde yatıcak darısı sizlerin başına

Şükür kurban ikramiyesi yattı 4 aylık maaş E Devlette gözüktü

Üst Alt