Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muyenesi sonrası emeklilik iptali!?

salihaak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 10 yıl önce malulen emekli olan eşimin yüzde 40 devamlı raporu ile emekli ettiler beşinci yılda
Kontrol muyanesine çağırıdlar emeklilik devam etti şimdi ki kontrol , muayenesinde ?? ara karar alıp hasteneye sevki oldu 20 gün hastanede yattık
Eşim epilepsi hastası olup çalışırken beynine virüs giremesi sonucu unutkanlık ve dirençli EPİLEPSİ tanısı ile hayatını sürdürmekte geçen yıllar içinde epilepsi nöbetlerinin yanı sıra bir de pines nöbetleri başladı nöbet oranları çoğaldı
3 çeşit hastalığımız olmuş oldu ??
Hastaneye sevk yazımızda hemşire kontorlünde ilaç dozunun ayarlanması vesaire yazıyordu nöbet geçirip geçirmediği vesarie yazıyordu
Hastane de sıra beklerken iki adet nöbet geçirdi tam yatış yaparken acile sevk edecekler di ki ben yatışı tamamladım ???
HOCA ilaç dozunu yatar yatmaz yükseltti bu sebepten
video eeg ye bağlı odluğu 1 hafta içersinde epileptik atak geçirmedi fakat 10 dan fazla pines nöbet geçirdi farklı bir epilepsi türü ayrıyetten pines nöbetlerin video eeg de dahi tam olarak ayırd edilemediğini daha sornadan öğrendim
eşim epileptik atak geçirmedi
eşimin durumunu verilen ilaçlara bağımlılık yaptığı ve nöbetlerinin devam ettiği bilinen bir durum TANISI DİRENÇLİ EPİLEPSİ ??
Şans eseri rapor un sonuc bölümnden kızım uzaktan bir foto almış yanlışlıkla rapor eline geçmiş fakat son anda yan bir foto almış
Ben anlamış değilim bir rapor sonucunda daha neler yazmalıki kontrol muyaeneseini yada hastalığın devam edip etmediğini vesaire sonuçları neye göre bağlıyorlar anlamış değilim bu yazıya rağmen nasıl olurda emeklilik iptal ederler anlamış değilim
RAPORDAN ALINTI
Tedaviye dirençli epilepsi ,ağır kognitif yıkımı ve buna eşlik eden pisikiyatrik yakınmaları olan hastanın ,
hastane de yatışı boyunca toplam 10 adet non epileptik atağı gözlendi ,Hastanın bu süre içerisinde epileptik atağı gözlenmedi Hasta epilepsi tanısı ile izlenmektedir . Hasta günlük aktivitelerin korunma tedbirleri veya başkaısnın yarıdmıyla
gerçekleştirmesine izin veren sıklık ve sayıda nöbetler geçirmektedir
Hastanın özürlülük düzeyi tespiti için sağlık kruluna sevki uygun bulunmuştur

Üst Alt