Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol raporu her kontrolde Ankara'ya gidiyor mu?

recobey

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kontrollu olarak alınan rapor her kontrolde Ankara'ya gidiyormu süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı...

Sürekli ibareli rapor alana kadar Ankara'ya gider raporunuz..

Sevgili bacıbey; Mesela benim raporumda sürekli yazmasına rağmen Ankara 1 yıl sonra kontrol şerhi koyarak evrakımı yolladı ve o şekilde emekli oldum, bayramdan önceki haftada gidip kontrol için müracat ettim yeniden rapor aldım.
Benim şahsi kanaatime göre ilk rapora kontrol yazıyorlar ya ikinci rapor yine aynı veya daha yüksek oranda çıkarsa bir kez daha tekrar istemezler, oran bir öncekinden düşük ise tekrar istemeleri yüksek ihtimal... (Benim düşüncem)

Ali bey;

(4) Kullanım amacına uygun olarak düzenlenmiş ve bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlara sahip kişilerden kurumlarca yeniden rapor istenilmez.

Deniliyor ama, Ankara sürekli ibareli rapora kontrol muayenesi şerhi koyup yeniden rapor alınmasını istiyor.. Bu yönetmelik hükmünün bir hükmü yok sanırım Ankara'da..

Recobey'in raporu vergi indirimi içinse gidecek Ankara'ya ki ben öyle anladım.. Ankara sürekli rapor onayı verene kadar da devam edecek bu süreç.. Kontrol muayenesi şerhi konulmuş raporu emeklilik ya da vergi indirimi için kullanmayacaksa gitmez Ankara'ya..

Sevgili Bacıbey; ben emeklilik talebi için alınan rapor hakkında sormuştum.1 yıl sonra kontrollu ve % 69 olarak almış olduğum raporumu defterdarlık Ankara'ya yolladı bakalım nasıl bir sonuç çıkacak...Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...

Üst Alt