Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol şartlı ehliyet "ehliyete sahip olmak" şartına zarar verir mi?

Rddvl

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Gördüğüm tedaviden dolayı ehliyetimde 103.03 kodu var bu durumda tam ehliyetli sayılıyor muyum bu konuda bilgisi olan var mı

103.03 Yılda bir sağlık kontrolü demek. Yılda bir kontrol muayenesi olacaksınız.
Nasıl derseniz geçmiş konu başlıklarında açıklandı. Bi bakın derim.

@anonymous geçmiş konularda ehliyet yenileme ile ilgili olarak sorulmuş benim sorum alacağım bir sertifikayla alakalı belgeyi alabilmem için tam ehliyetli olmak gerekiyor onun için sordum

O zaman siz ehliyet kontrol muayenesi icin randevu almışsınız.
Yapmanız gereken tekrar heyete girerken ehliyet almasında bir sorun teşkil eden durum bulunmamaktadır yazılı kağıt almanız gerekli. Yaptığınız şey ehliyeti olan ve saglik sebebi ile 6 ayda 1, yılda 1 yada 2-3 yılda bir kontrole gelmelisiniz yazılı kağıt. Sanırım heyete tekrar gireceksiniz. Konu başlığı yeni açılmış. Biraz zaman sonra daha detaylı bilgiye sahip üyeler bilgi paylaşımında bulunacaktır.

@anonymous
Konu ehliyet yenileme ile ilgili değil başka bir mesleki eğitim sertifikasıyla ilgili eğitimi alabilmek için tam ehliyet olması lazım diye madde var onun için sordum

@Rddvl, kod103.3 şeklinde başlattığınız için konu ehliyete bağlanıyor.
@OturanBoğa abi konu ehliyetten bağımsız. Sanırım yanlış başlığa taşınmış. Sana zahmet düzeltirsen arkadaş için

Üst Alt