Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol sonrası rapor oranını düşürüp emekliliği iptal ettiler!?

msfky42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kardes benim rapor 2012 yilinda % 59 tekrar kontrol dediler raporumu % 33 dusurduler doktorlar korktuklari icin rapor vermiyor bugun avukatla gorustum ustune kayitli ne varsa alir dedi ancak dava acmsn lazim mahkrmenin doktorlari muane edecekmis alirsak ne ala alamazsak damdan kendimizi atalim daha iyi vatandas ikinci sinif muamelesi goruyor suriyelilere habire rapor verip maas bsglaniyor bizim maaslarda elimizden aliniyor nasil devlet bilmem lakin tum arkadaslarin isi zor rabbim cumlemizin yardimcisi oldun

Hemşerim merhaba,
emsal kararlar var, avukatını araştır tuttuğunu koparan cinsten olursa yatmayan emekli maaşlarına kadar hepsini alır, aynı sıkıntıyı ben de yaşadım ama beni gönderdikleri hastaneden %42 rapor aldım ve kurtuldum, hakkında hayırlısı
msfky42

msfky42
Merhabalar
Avukat üstüne kayıtlı ne varsa alır demiş. Nasıl yani ödediği maaşları gerimi istiyorlar. Biraz açıklarmısın

Bide raporun süreklimiydi

msfky42
Meren

Kontrol muayenesinde oran %40'ın altına düşerse, o düşük oranlı raporun tarihi itibarı ile emeklilik sonlandırılır. Böylesi bir durumda geçmişe yönelik maaşların geri alınması asla söz konusu olamaz.

Eğer ilk emekliliğe temel olan raporda bir usulsüzlük tespit edilirse, işte o zaman geçmişe dönük maaşların geri istenmesi söz konusu olur. Bunun dışında hiç bir kontrolde geçmiş maaşlar geri istenmez.

Üst Alt