Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol tarihinden önce raporun süresi doluyor. Hangi tarihe uymalıyım?

freemen2121

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın oturan boğa sitenize bugün üye oldum ve aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.soruma gelince 1989 ssk girişliyim yüzde 40 yenileyen depresif bozukluk ve yüzde 10 tansiyon hastasıyım,vergi indirimi belgemde 10.11.2018 tarihinden itibaren 3.derece engelli indiriminden faydalanmaktadır diye yazıyor.erken engelli emeklilik için başvurdum emekliliğim onaylanmış fakat 10.11.2019 tarihinde kontrol muayenesi yazıyor (sağlık raporum 1 senelik)hemde bu yazdıkları tarihten önce bitiyor süresi.neye göre kontrol verildi o zaman?saygılarımla

konu ile alakalı diğer arkadaş'ların da bilgisi var ise,paylaşırlarsa memnun olurum

Sayın OturanBoğa benimde bir sorum olacaktı bilginize ihtiyacım var.8ay önce yenileyen depresif bozukluk yüzde 40 tansiyon yüzde 10 olmak üzere 1yıllık rapor aldım.geçen ay tekrar girdim heyete,psikiyatri teşhis aynı yazdığı halde yanına yüzde 20yazmış.Bu normal midir?ne yapmam lazım?saygılarımla

Sizden cevap bekliyorum sayın oturanboğa.saygılarımla

freemen2121

Verilen düşük orana karşı itiraz edebilirsiniz.
Bu rapor başlıkta yazan. kontrol muayenesi ile mi ilgili yoksa kişisel başvuru ile alınan bir rapordan mı bahsediyoruz?

Bülent Bey merhaba,benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.benim yüzde 40 yenileyen depresif bozukluk ve yüzde 10 tansiyon olmak üzere yüzde 46 engelli raporum vardı (1 yıllık)vergi indirim belgesi aldım süresiz olarak.rapor süresi bitiminde tekrar heyete girdim psikiyatri oranı yüzde 20'ye düşürdüler yeni güncel oranlara göre.bu durumda ben engelli miyim yoksa değilmiyim?vergi indirim belgesi bu durumda ne işe yarıyor?saygılarımla iyi günler dilerim

freemen2121

Vergi indirim hakkı da 1 yıllık idiyse, o süre sonunda vergi indirim hakkı biter. Yeniden %40 rapor almadan engelli sayılmazsınız, vergi indiriminden de yararlanamazsınız

Üst Alt