Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol zamanı geldiğinde tüm bölümlerde muayene olmak gerekecek mi?

mete özgür

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar birden fazla bölümden alınan raporlarda(kardiyoloji,endokrin,dahiliye,hematoloji,ortapeti,kalp damar,cildiye) yanı sıra psikiyatriden alınan rapor da kontrol şartı olursa 1 yıl sonra tekrar bütün bölümlerden mi heyete giriliyor yoksa sadece psikiyatriden mi ?

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim şimdiye kadar aldığım oranlar kardiyoloji %50 hemotoloji %60 endokrin %20 ortapeti %18 dahiliye %10 cildiye %10 kalp damar cerrahi %40+%20 oranlar verdi benim asıl sorum şu arkadaşlar ben psikolojik destek görüyorum kulandığım(10 ay dan beri) ilaçlar Prozac ve seroquel ben baş vurumda psikolojide yazmıştım barkotların içinde hep psikiyatride vardı şimdi bu hafta psikiyatriden de heyete gideceğim siteden edindiğim bilgilere göre psikiyatriden (süreli)1 yıl sonra kontrol, 6 ay takip falan derlerse bütün işlemlerimde 6 ay bekleyecek miyim hastahaneden raporumu almam için yada vergi indirimi almak için. birde psikiyatriden heyete girmesem sorun olurmu ?

mete özgür muayene olurken psikyatriye herhangibi bir rahatsızlığınızı belirtmeyin kontrol istemez diğer rahatsızlıklarınızdan

Üst Alt