Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konu ÖTV indirimi olduğunda rapor oranı bir anda düşürülüyor!?

Hassancans

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum 2017 yılının sonunda pankreas kanseri nedeniyle Ankara üniversitesi Cerrahi onkoloji bölümünde ameliyat oldum aradan geçen 2 yıl içinde kurumumda yer değiştirme mazeretinden yararlanmak amacıyla engelli raporu almak için ameliyat olduğum Ankara üniversitesi engelli birimine başvurdum başvuru sonucu tarafima yuzde 93 oranlı rapor verildi rapor yuzde 90 üzeri çıkınca ÖTV indirimi faydalanmak için aynı birime tekrar başvurdum aldığım bilgilerde ayni oranların kurula gönderildiğini öğrendim cuma raporum çıkacaktı ama engelli birimini aradığımda raporun komisyonda reddedildiğini ve cerrahi onkoloji bölümüne verdikleri orani düşürmeleri için geri göndereceklerini ve muhtemelen oranın yüzde 90in altına çekileceğini ilgili birimde çalışan arkadaştan öğrendim istersen rapor başvurusunu geri çekebilirsiniz dedi hatta şimdi ÖTV engelli raporunda de engel oraninin düşmesi mantıklı mi sizce ve olurda düşerse itiraz etmenin faydasi olur mu yada bu başvuruyu iptal ettirsem Ankara'da başka bir hastaneden ÖTV li rapor için başvurup ilk raporumu göstersem aynı oranı alabilirmiyim raporu ekleyecektim ama foto nasıl konuluyor bulamadim teşekkür ederim şimdiden

Distal pankreatektomi + splenektomi + mide wedge rezeksiyonu yapılanhastanın patoloji sonucuna göre nöroendokrin tümörü 13 cm?dir.lenfovasküler invazyon yapmıştır. T3n1m0 olup evresi 2b?dir. Nekroz,10 büyük büyütme alanında 2 adet mitoz ve peripankreatik bölgede 2adet lenf nodu vardır. 20/02/2019 tarih ve 30692 sayılı erişkinler içinengellilik değerlendirmesi sağlık kurulu raporları hakkındayönetmelik sindirim sistemi bölümü tablo 3 `e göre sınıf 3 distalpankreatektomi %50, mide wedge rezeksiyonu %50 almaktadır.splenektomi için sindiirm sistemi madde 7 `ye göre %10 engellilikalmaktadır. Onkoloji bölümü madde 1'e göre %60 engellik almaktadır

toplamda buraya 91 oran vermisler artı tip iki diyabet için yuzde 20 genel toplamda yuzde 93 oran verilmiş ilk raporum da

Üst Alt