Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konulan teşhis bünyesel denilerek talebim reddedildi!?

kartal7070

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
@OturanBoğa bülent abi süresi geçmemiş askerlik subesinden hastaneye sevk ettiler heyete soktular askerlige elverissiz raporu verdiler. primsiz hizmetler daire baskanlıgına gönderdim bünysel hastalık deyip red etmişler.
@OturanBoğa abi yaşamsal olaya baglı olarak gelisen bir hastalıga nasıl olurda bünyesel derler

arkadaslar içinizde bilgili olan biri varsa lütfen yardım etsin bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim.

merhaba size birşey sormak istiyorum 2010 yılında askerde iken askerligimin 10. aylarında asker arkadaşlarım tarafından saldırıya ugradım ogünden sonra kimseyle anlaşamadım son 80 gün kala f43 2 uyumbozuklugundan 30 hava degişimine gönderdiler 9 yıl geçti sorunlarım hala devam ediyor. askerlik subesine basvurdum hastaneye sevk ettiler. hastaneden askerlige elvirişli degildir raporu verdiler.primsiz hizmetler daire baskanlıgına gönderdim red cevabı geldi. Bünyesel bir hastalık demişler.Yasam olaylarına baglı gelisen bir hastalık nasıl olurda bünyesel derler anlamadım. bu saatten sonra nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Öncelikle geçmiş olsun. Uğradığınız saldırı sonucu kalıcı bir fiziki rahatsızlık geçirdiniz mi? Psikolojik rahatsızlıklar üzerine mi destek istiyorsunuz?

Psikolojik olarak destek alıyorum

Hiç bir psikolojik rahatsızlığım yoktu hatta hava değişimine gönderen yüzbaşı doktor daha önce bilinen klinik bir rahatsızlığı yoktur diye eklemiş heyet raporunda

Usta birliğine ilk gittiğimde Sarıkamışa 100 asker içinden 30 kişi seçtiler geçmişine herhangi bir rahatsızlığı olup olmadığına fiziğine diksiyonuna bakarak seçtiler sıkıntılı olanları bıraktılar 30 kişi seçtiler ve bunların içinde bende vardım. Kars Kağızmana götürdüler seçilenleri

Askerliğimin bitmesine 90 gün kala beni rdm olan yani sürgün olan askerlerin olduğu bölüge attılar. Bölüğüm değişti Anlayacağınız manyakların içine sürdüler şehit haberi alınca sevinen Atatürke küfür eden vatansız köpekler vardı içlerinde onlara karşı çıktım diye üstüme saldırdılar. Bacağımdan bıçakladı birisi sonra psikiyatri hava değişimi falan derken yani bu anlattıklarım özeti sadece daha çok şeyler var

Hastalığının tam teşhisi neydi

özel hastaneye gittim orda travma sonrası stres bozklugu dedi hastalıgıma kroniklesmiş

devlet hastanesinde depresif epizod diger diye bi teshis koymus d16 askerlige elverissiz yazmıslar raporda

gelişmeleri yazarmısın mahkemeyemi yoksa sgk üst kurulamı gıdecen

sgk ya vakıl vereyım ölmekte yasamsal yanı dogduk olecez şehit lik te verme yani yaşamın geregidir ölmek döguştan gelir

Üst Alt