Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konuşma bozukluğu olan bireylerin çalışma hayatı..?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Merhaba , konuşma bozukluğu özellikle de (kekemelik) 'i olup da ekpss ile atanıp çalışan var mı aranızda? Düz memurluk , hizmetli ve diğer kadrolarda görevi olan yani. çalışma hayatınızda zorluklar yaşıyor musunuz? Çalıştığınız kurumlarda size bakış açıları nasıl? Bu soruna sahip bireyleri daha çok hangi tür memurluklara veriyorlar mesela?

Arkadaşlar, bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Ben memur degılım ama kamu kurumunda taşeron olarak çalışıyorum.
spastıse nedenı ıle konuşma bozuklugu ve kekemelık var. ofıs ıiçinde yanı 2 /3 kişilık çalışma odaların da sıkıntı olmuyor ama süreklı kurum ıçınde gezıcı ıslerde sıkıntı yaratıyor dert anlatamıyorsunuz .

hasta kayıt kabulde calıştım 8 ay hastalardan psıkolıjık sıddet gördum bır kez de hasta üzerıme yurudu senı kım koydu buraya dıyerek . iş hayatında ıletışımın etkısı buyuk mumkunse masa bası ısle ve insan sırkulasyonunun az oldugu yerlere yerleştırılırsek daha başarılı ve verımlı oluyoruz.

en son ısyanımdan sonra epıkırız ve rapor sekreterlıgı görevıne alındım burda 4 yıldır sorunsuz calışmaktayım..

Üst Alt