Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konut kredisi alırsam evde bakım aylığı kesilir mi?

nevzat

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
OTURANBOĞA ve diyer üye arakadaşlar selamlar benim sorunum evde bakım üçreti kızım üzaerine anesi alıyor bankadan konut kıredisi alırsam maaş kesilirmi yada buna herhangi bir engel varmı bu konuda bilgi verirmisinis teşekürler

Evde bakım ücretinin, banka kredisi ile alakası yoktur. bende 10 bin tl çektim. endişe etmeden çekebilirsin.

PARAPLEJİ 27 teşekürler verdiğin bilgi için yanlız ben biraz fazla alacam ev almak için (yani konut kıredisi)50 tl gibi sorun olurmu teşekürler

Benimde bu konuyla ilgili bi sorum var, ben heyet raporunu yeni aldım ve bu hafta içinde bakım ücreti için başvuracaz, bakım ücretini annem alacak (emkli öğretmen). Allah izin verirse önümüzdeki ay konut kredisi çekip daire almayı düşünüyoruz, bu daire bakım ücreti için sorun olur mu? teşekkürler.

not: annem 1040 tl maaş alıyor, evde ben annem ve çalışmayan ablam kalıyoruz, sanırım maaş 3e bölünüyor ve 346 tl yapıyor, yani 348 limitinden az, maaş bağlanırmı sizce?

Evet Yavuz kardeş, kesin bağlanır. 2 tl'den kurtarıyosun. sanırım banka kredisinin hiçbir ilgisi olmaz. bir de gidip borcunu araştırmazlar. o yönden rahat ol.

nevzat kardeş 30.000 tl'ye kadar kredi çekipte bakım aylığını alanı biliyorum. rahatlıkla çekebilirsin. shçek bankalarda kredi borçlarını sormuyor. yine de tedbir amaçlı komşularınızın kredi çekmenizden haberi olmasın.

arkadaşlar benim anlamadığım bişi var hangi banka engelli birine veya bakıcısına kredi veriyor çok merak ettim

şimdi kredi almayanı dövüyorlar bilader :) bakım aylıgı harıcınde sabıt bı maasın varsa her banka verir , bide kefil tamamdır , saygılar...

yani krediyi bakıma muhtaç aylığı aldığı için vermiyorlar herhalde,doğrumu anladım.başka bir aylığı varsa veriyor öylemi? arkadaşlar

yani ben şimdi ptt den 3 ayda bir aldığım 2022 maaşının dekontunu bankaya gösterip kredi alabilirmiyim veya kredi kartı

aziz bey hayır vermezler , bu aylıklar yardım aylıgıdır , normal emekli maaşın varsa verıyorlar ...

konuya duyarlı bütün arkadaşlara teşekürler saygılar

Üst Alt