Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konuya cevap yazan arkadaşlar neredeyse soruyu soranı dövecekler!

mulucay

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar.Bir arkadaşımız konu açıyor ve bu konuya düzgün cevap verenlerde var neredeyse döveceklerde var.İnsanları rencide edici cevaplarınız var.Bazı mesajları okudukça üzülüyorum.İnsanı sorduğunada soracağınada pişman ediyorsunuz.Bu konular arkadaşların günlük hayattaki karşılaştığı engeller.Bu engelleri bu şekilde bilği alarak aşmak istiyorlar.Laf olsun diye cevap yazmayın lütfen.Arkadaşları üzmektesiniz.Konuyla ilğili bilğiniz yok ise cevap yazmayın.Bu şekilde sonuca varılmaz.:(

çalışınca görürsün (Bu cevap Berkemeteatasoy sana ait)Cevapmı bu ?

Ben buraya tartışma konusu açmadım.Herkez payına düşeni alsın.

mulucay;
Aleyküm Selam,

Burası böyle kes sesini,işine bak,sana kemik atan oldumu,gibi cümlelerle son . koyabilirsin....

Bir konu hakkında başlık açtım kalkmış bana bu sitede 60 bin üye var diye yazmış ben sana kaç bin üye var diye sordum mu...?? (böyle kendini bi bok sananlarda var tabi) o yüzden fazla takılma he de işine bak de geç..

Hatta damarlarına basarsan yaralarına tuz serpersen yazdıklarında silinebilirdeeee

gönülyarası;

bu hakaret için 1 gün yasaklıyorum forumdan.

Gönülyarası arkdaş haklı ve bunun gibi yorumlarda var.Mayın gibi arkadaşlar var.KKELEBEKK arkadaşı yasaklamışsınız.Oda karşılaştığı olumsuz yazıyı paylaşmış.Tabi parantez içinde yazdığını onaylamıyoruz.

mulucay;

şekil A da gördüğün gibi damarına basıldı yarasına tuz serpildimi böyle yasakda yiyebiliyorsunda....

burası engelleyenler sitesi işlerine gelmedimi azarda işitirsin engellenirsinde DÜNYA küçük diyorum bende...

Üst Alt