Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konuya yazılan mesajların oynanması

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Son günlerde yazılan yazılarla, düzeltme ihtiyacı olmadığı halde keyfi oynandığını fark ettim.

Şu post : https://www.engelliler.biz/forum/ca...icin-engelli-raporu-alacagim.html#post2104573

Mesajı farklı yazdım. Bunu okuyan değiştirme yetkisi olan kişi anlamı tam tersi hale getirmiş. Benim yetkim olmadığı için düzenleyeni göremedim. Bir insanın hayatını etkileyecek bir yorum yazdım fakat tam tersi şekilde düzeltme yapılmış. Anlamsız konu birleştirmeler, mesaj silmeler, suç duyurusunda bulunduğum postların silinmesi vs.. Anlamsız işler yapılmaya başlandı forum politikası mı yoksa kişisel bir arıza mı anlayamadım. Konuyla ilgilenirseniz sevinirim.

Hiç kimse hiç bir şeyi değiştirmiş değil. Mesajın içeriğine hiç bir zaman hiç bir yönetici müdahale etmez. Kaldı ki o içeriğin neyine/neden müdehale edilsin.

Ayrıca burası gammaz yeri değil. Birileri bişey yazsın da soluğu emniyet'te alayım diyen kişi mümkünse bu vazifeyi başka sitelerde yapsın. Burası tartışmaların özgürce yapılacağı bir platform. Bunun sabote edilmesine asla izin verilmez. Bu sitenin yöneticileri fark ettikleri yasal açıdan soruna yol açabilecek ya da gereksiz polemiğe yol açacak her içeriği siler. Silmeye de devam edecek. İyi niyetli olan kişiler de bir yanlış gördüklerinde bunu düzeltmeye çalışır, ihbarcılık yapmaz.

Konu birleştirme benimde karşılaştığım bi durum o başka ama iyi niyetli düzeltmeler yapıldığını da biliyorum, benim bütün rapor işlerim emeklilik işim bitti ama buradayım neden verimli forum çünkü

Benim tercih "tercih etme" yazımı tercih et olarak değiştirmişler. Devrik bir cümle kurmuştum yanlış yazmıştır diyerek düzeltilmiş olduğunu düşünüyorum. İki mesaj sonra bana uyarı bildirimi gelmese düzeltemeyecektim.
Ayrıca bu ülke topraklarında faaliyet gösteren bir platformsanız ülkenin kurallarına uymak zorundasınız. Özgürlük adı altında kanunca yasaklanan içerikleri,yorumları desteklemezsiniz. Şikayet ettiğim şahıs bir gayri müslim ve bizim değerlerimize dil uzatan bir şahısken.

mssql
Sen kimin postlarını şikayet ettin.burada kimsenin dini değerlere saygısızlık eden bir mesaj yazdığını görmedim ben.

Üst Alt