Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ona özel mesj attım ama yinede yazayım
nüfüs cüzdanı fotokobisi
diploma aslı
raporun aslı yada noter onaylısı kurum onaylıyı kabul etmediler
dilekce konya meb adresinde var 3 adet fotograf
bence raporunun olduğu hastaneye git aslı gibidir kaşelet tmm ben öyle yaptım işkurun vardı ama ıslak yazılıydı onun da arka sayfası yanlışlıkla yazı yazmışım kabul etmediler gittim hastene 10 dk gerçek raporu aldım fotokobi cektirdim sonra aslı gibidir kaşesi bastılar tmm
hocam yazılı olarak kabul etmeme sebeb lerini nasıl alırım bana kurum onaylı olmaz dediler bakanlığı aradım almanız gerektiğini söylediler dedim bakanlık beni baglamaz dedi
şimdi benim işkur onaylı vardı aslı gibidir yazıyla yazılı fotokobi değil ama işte onun da arkasını karalamıştım kabul etmediler
sonra bende gittim raporu çıkardığım devlet hastanesine rapor kurul yerine arşivden raporumun gerçeğini aldım fotookobi çektirdim baş hekimede aslı gibidir kaşesi vurdurdum tekrar orjinalini bıraktım oraya fotokobi fazla çektir kaşe bastır hepsine ilerde gene lazım olabilir
ben mersin meb e başvurdum sen rapor aldığın hastaneye git 10 dk iş dedi il meb den geliyorum de onlar gönderdi de acil istiyolar de memurum de bak işini nasıl hallediyorlar kolay gelsin inşlh haledersin
onuda kabul etmezlerse onların ellerinde bakanlıktan gelen yazı var onu söyle 5 maddesini okuyun de okumaya zorsunuyolar ilk duyduklarını söylüyorlar olmaz diye
sen rapor hastaneden almak içinişin uzun ve uzak ise çık meb teki personel atama müdürüne ona derdini anlat bak nasıl yapıyorlra arkadaşlar aynı benim gibi bu şekilde raporla diğer meblere başvurdulr sorun çıkmadı de bakanlığı aradım onlar yazı göndermiş 5. maddesinde açıkca belirtildiğini söyledi dersin hangi raporun geçerli olacağı için bu şekil söyle bence seniniş mem. personel atama müdürü bitirir o memurlar sanırım sallıyor
abicim hastane yakınsa sen yarın ilk iş elinde raporla gir sağlıkkuruluna o raporda dosya nosu felan yazar üzerinde daha kolay bulurlar sabah ilk iş git erkenden hallet tmmm inşlhh olur aslını al başhekime mühürlet tabi mühürlü değilse arşivde kiarkadaş söyler sonra 4-5 tane fotokobi çekttir hepsine kaşeyle bastır aslı gibiir diye söyle ama meb den gönderdiler de için rahat olsun yarın sen hallet mutlaka
ben aynen sana anlattoığım gibi yaptırdım benim de 2004 tarihliydi
Valiliğe gidip o memuru şikayet edeceksin yazılı olarak, acilen sorununun çözülmesini talep edeceksin ve bir gün sonra işin çözülecek. Bu kadar net.
Daha kestirme yol olarak BİMER'e yazın durumu. Bir gün sonra da telefonla (150) arayıp konunun aciliyetine istinaden acil çözüm isteyin
ziyaberk Konya mem sitesinde istenen belgelerde "özürlü sağlık kurulu raporu" yazmışlar sadece. Memur da o yazıya bakarak israr eidyordur. Bu olayı rahatlıkla çözersin merak etme. İlden kaynaklı bir sorundur bu. Zaten sadece hizmetli ve memurlar için evraklar verilmiş ve galiba eksik. ya da benim bilgisayarda bazı duurmlarda dosyalrı açmıyor ben goremiorum. Diğer illerin mem sitelerinde onaylı örnekleri de isteniyor. Baksınlar. Olmadı bakanlıgı ara durumdan haberdar et. Sorun kısa sürede hallolur.
bakanlıgı aradım kabul etmek zorundalar dediler sabah tekrar gittim söyledim bakanlık beni baglamaz dedi atama müdürü bende tekrar aradım tamam dediler biz konya mebi arayacaz dediler sonucunu nasıl öğrenecem bilmiyom
benim elimde genelge var istenilecek belgeler kısmında saglık raporu aslı veya kurum onaylı nüshaları yazıyor ben bunu anlıyorumda onlar niye anlamıyo
Arkadaşım sana valiliğe veya bimere yazı yazarak acilen cevap bekle 1 gün içinde cevap alırsın demiş editör sende otomatiğe bağlamış gibi şöyle yapsam olurmu böyle yapsam olurmu diyosun. Yazılanlara bi kulak assan!
rapor tarihi asla değişmez sana raporun fotokopisini veriyorlar.
notere gidip tastik ettirmektenm baska yapacagın hiç bir sey yok.
sen bu yolu dene sonuca ulasacaksın.