Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konya'da nerede kalabilirim?

durhasan

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
s.a sevgil dostlar başlıktada belirttigim gibi konyada kalabilecegim yer varmı meram tıpa gidecem rapor için sanırım 3-5 gün sürermiş bu zaman zarfında kalacak yer lazım ben aksaraydan gidecegim konya aksaray 200 km bu durumnda gidip gelemem gittigimde halledip dönmem lazım tşk ler

hasan kardeş evım musaıt olsa agırlamak ısterdım sızı kusura bakmayın

mustafa kardeşim çok tşk ederim ilginden ötürü ama ben misafir haneler yada derneklerde kalma gibi durumum varmı böyl yerdenden ahberiniz varmıdır diye açtım konuyu

Hastane işlemlerine başlamadan önce 1 gün önce gitme imkanınız varsa gidip pansiyon apart otel bakabilirsin.Olmadı Valilik misafirhanesine bi uğra derdini anlat yardımcı olurlar diye düşünüyorum.Bende daha önce Isparta,ya gitmiştim otelde kaldım çokda pahalı değil misafirhanelerden ucuzdu öğretmen eviyle görüştüm çok çok pahalıydı.Hastane işlemlerini yaparken öğlen arasında yada akşam mesai bitiminden sonra da bakabilirsin korkma açıkda kalmazsın hiç bulamadın İlçe Emniyetine gidip derdini anlat parasal bakımdan durumunuzda müsait değilse anlatırsınız derdinizi,ben Isparta,da kaldığım zaman çarşıda gezerken İlçe Emniyeti önünden geçerken polis memuruna sormuştum polis evinde kalabileceğimi söylemişti fakat merkeze uzaktı hergün gelip gitme derdi vardı o yüzden otelde kaldım çokda pahalı değildi.Başkada aklıma gelen bir fikir yok,düşüncem faydalı olur inş.

ben kayseriye gittiğimde öğretmen evinde kaldım sende konyada öğretmen evinde kalabilirsin

konya dosteli dernegi misafi,r hanesinde kaldım çok emnmun kaldım hiç bir üzreti yok sabah kavaltı akşam yemek tertipli düzenli yataklar özürlü için herşey düzenlenmiş asansör klozetler vs allah razı olsun o güzel insanlardan ve yardım eli uzatan esnaflardan hayır severlerden

konya insanı misafir agırlamayı sever ,kime deseniz böyle durum var diye evlerine kabul ederler ,bundan eminim ,en kötü itimalle yakında bir yer kiralarsınız :)

evet misafir edecek kiş çok ama biz sıkıntı olmak istemedik gerekirse arabada kalacaktım

kardeş bende iki yıllık rapor almıştım 2022 maaşı için konya meram tıpdan doktorları dolaşıp evrakları verince heyete girmek için bana 35 gün sonraya randevu vermişlerdi sen normal işlemleri iki güne varmadan bitirirsin ama uzun zaman alır raporu alman konyada nerde kalacagına gelince 20tl ye otellerde kalırsın ben hastanede kalmıştım sandelye üstünde sabahladım paran olmazsa böyle kardeş

konya insanı için hiç sıkıntı olmazsınız inanın ,yardımlaşmayı ,hizmet etmeyi,misafir agırlamayı severler ,üstelik birde size minnettar kalırlar ,tanrı misafiri olarak görürler ve sevinirler ,,,onların bakış açıları ....her geceyi kadir bil ,her geleni hızır bil inancındalar yani memnun olurlar...

Üst Alt