Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konya'da otomobillere elden tertibat yapan firma var mı?

Konular
46
Reaksiyonlar
60
merhaba arkadaşlar

ben yeni aldığım honda civic marka aracıma gaz ve freni elden tertibatlı aparat yaptırmak istiyorum.
konya'da bu işi yapabilecek firma arıyorum. bildiğiniz firma varsa lütfen yardımcı olun.

benim istediğim tertibat modeli otomatik vitesin yanına takılsın istiyorum.
örnek bir resimde ekliyorum...

63919476.jpg

veya

29631690.jpg

Konya oto sanayiide vardır diye düşünüyorum...

arkadaşlar bu konuyu takip edebildiğim kadar bir standart yok. Her usta ben yaparım diyor. Aslında canımızı emanet etttiğimiz bir aparattan bahsediyoruz. Düşünün 100 km hızla giderken fren yapamadığınızı.
Çok ucuz diye bilen bilmeye yaptırmayın derim. Konyalı arkadaşımıa tavsiyem ankaradan yaptır. Gelip araçına monte ediyorlar fazladan bir yol parası alırlar.Bende istanbuldayım ve ankadara bir ustaya (kendisi mimar) yaptırıyorum. Gelip İstanbulda monte edecek.

Evet, kesinlikle katılıyorum. Çok kritik donanımlar bunlar ve mutlaka güvenilir birilerine yaptırmak gerek. Özellikle kullanıcıların önerdiği firmalarda yaptırmak lazım.

peki sizin ankara'da yaptırdığınız kişinin telefon bilgilerini verebilir misiniz?
bana özelden mesajla gönderirseniz memnun olurum...

Bence Adanada yaptırın cok ıyı bı usta var.Miraç Makına Sait Bey Toyota Onatçada oraya yaptırıyor.Ben bu konuda cok tıtızımdır.İstedıgımı soyledım tam kafama gore ve kıbar sekılde yaptı. Hıc kotu gozukmuyor.
telefonu: 0322 2255899

gsm:0533 3713141

Konya da BAYRAK AUTO olarak engelli araçlarına her türlü tertibatı takmaktayız. Size yardımcı olamak isteriz.

İletişim tlf: 0532 724 20 01

2006 yılında yılında denizli sadık gruptan sıfır oto aldım takılan aparat icin proje ciziliyor yetkili makine mühendisi onaylıyor ruhsata işleniyor unutma aparatın kullanılabilir olması önemli :eek: saglıcakla kal:eek:

adana ve balıkesir şıklarını elemek zorundayım.çünkü arabayı oralara götürmek zor.en güzeli konya içinden veya konya'ya gelip takabilecek usta bulmak.

Üst Alt