Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konya'da Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan arkadaşlar var mı?

Styric

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
5
Dostlar konyada yaşıyorum ve büyük bir kuruluşun içinde yaşamaktayım. Ve bu kuruluş ihtiyac sahiplerine aküllü ve normal olarak tekerlekli sandelye dağıtacaktır
. Benden de ihtiyac sahiplerini bulmamı rica ettiler.

Sizden ricam eğer konyada yaşayan varsa, ya da tanıdığınız benimle irtibata geçebilir. Ve Konyada kimlere gitmeliyim bu konu için? Nasıl bulurum nerelerden bilgi alırım. Bu konuda fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler.

benım ıhtıyacım var

benım akulu sandelyeye ıhtıyacım var kırıkkalede oturuyorum emeklı sandıgı emeklısıyım fakat sgk trafık kazası oldugu ıcın odeme yapmıyor akulu sandelyeye ıhtıyacım var

Şu an Konya içi olarak planlandı ama şehir dışı olursa ilk sıradasınız.

Arkadaşlar, Konyada yaşayan yakınınız, tanıdığınız bunlarda olur. Yeterki irtibata geçin. Ve konuyu güncel tutmaya çalışalım.

Arkadaşlar, özel mesaj olarak değilde bu konuya mesaj atmaya çalışalım, Hem konu güncel olur. Ben sizinle irtibata gecerim.

konya dışında ihtiyacı olan tanığım arkadaşlar var ama bir faysası olmaz sanırım

Malasef, Sadece konya, ilçe ve köyleri olarak karar verildi.

konya dışı olursa mesajınızı bekleyecegım kargo ıle gonderıle bılır yanı ıstenırse turkıye genelınede kargo ıle gıde bılır bence ıhtıyacı olan arkadaşlara ulaşmış olursunuz

Bencede şehir ne farkediyorki önemli olan ihtiyaç sahibi değilmidir.güvenlik açısından ihmalkarlık olmasını engellemek içinde bir çözüm yolu bulunur diye düşünüyorum.ama kendileri daha iyi bilir

bence hemşerıcılık yapılıyo ıhtıyacı olmayanın ne işi olur demıyecegım ınsallah ihtıyacı olan arkadaşlar yararlanır malesef istismar eden olabılır fakat özurlü raporu olan ve ıhtıyacı olana bence gonderıle bılır

Bende onu kastettim ama umarım ihtiyaç sahiplerine tez zamanda ulaşır.

Konya il sosyal hizmetler mudürlüğü aracılıgıyla ihtiyaç sahibi arkadaşlara ulaşabilirsiniz eğer il dışı düşünürseniz akülü tekerlikli sandelyeye ihtiyacım var kargo ile alabilirim.Kırıkkalede oturuyorum. yusuf_keskin71@hotmail.com adresine hotmail olarak mesaj yollayabilirsiniz.Adres ve telefonumuda verebilirim.Saygılarımla

Arkadaşlar birşeyi belirtmem gerekiyordu sanırım. Ben dağıtmıyorum bu sandelyeleri. Dağıtılacak konyadan adam bul dedi. Eyvallah dedim dahası beni ilgilendirmez.

Şehir dışı konya içi buna ben karar vermiyorum. Hak sahibi olarak milyarlar döküp yüzlercesini dağıtacak kişi karar veriyor. Haklı olarak öncelik kendi hemşerisine veriyor.

@nabersen Dostum sosyal hizmet kurumları, dernekler hiç yardımcı olmak istemiyor tam tersine çıkar peşindeler. Teşekkürler.

o zaman muhtarlık aracılıgıyla ulasa bılırsın bırde valılık aracılıgı ıle ulasa bılırsın valılık en ıdalı valı bey muhtarlar toplantısında soyler mahallede ıhtıyacı olanı muhtarlar yazdırır

duyarlı davranışın için ihtiyacı olan arkadaşlar adına tşk ederim.
kendi adıma konuşayım...asla senin için değil yorumlar ,kişisel düşünceler, ortam olduğu için dile getiriliyor.

Arkadaşım biz konyada yaşıyoruz ve oğlum için ihtiyacımız var.Olursaçok memnun oluruz.Tel no 05066218615

Arkadaşım benim babamında ihtiyacı var.Kendisi sol tarafından felçli Akşehir de fakat ben konya yazır tokide oturuyorum.Bende kas hastasıyım fakat zorda olsa yürüye biliyorum.Ama babamın çok ihtiyacı var.Manuel olan lazım.Akülüyü kullanamıyor hala yardım devam ediyorsa yardımcı olursan sevinirim.TEL NO:05428360854-kadir

mehmet serkan bey benim teyzem var adresi verirmisiniz gitseler oraya olmazmı konya merkezdeler

sayın arkadaşım bende konyada yaşıyorum ıhtıyacım var akulumu manuelmı nasıl yardımcı olursaun bana saygılarımla.

Merhaba

Ben Niğde bor da yaşıyourm. Sigorta emeklisiyim. sakatlık raporum var. tekerlekli sandalyeye ve walker a ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla
Sedat Hızarcı

konya da peyami safa mahallesinde oturan bir akrabamın manuel tekerlekli sandalyeye ihtiyacı var.
email:agunuc@hotmail.com

Mrb.Benim Konya Meram da yaşayan 88 yaşında sol tarafı felçli dedem var.Şuan evden çıkamıyor.% 100 ağır engelli sağlık kurulu raporuda var.Onun için acilen akülü araba ya da tekerlekli sandalye ihtiyacımız var.Bize nasıl destek olabilirsiniz.En kısa zamanda geri dönüş yapabilirseniz.E-Mail:sbcaca@hotmail.com

Üst Alt