Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kordoma beyin tümörü nedeniyle malulen emeklilik için rapor alabilir miyim?

mrvselo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 3 kere beyin ameliyatı oldum hastalığım kordoma beyin sapı tümörü sürekli nüks etti ve hayatım boyuncada nüks olabilirmiş doktorların dediğine göre tamamen yok olmazmıs epikrizlerim falan herseyim var ben bunun için iş görememezlik raporu alabilir miyim ? beni aydınlatırsanız sevinirim bununla ilgili ne yapabilirim şimdiden teşekkürler

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun .
Benim anneme de kordoma kafa tabanı tümörü dediler ama sonraki testlerde kemik iliği kanseri teshisi konuldu . Sen önce kalça kısmından biyopsi için ilik aldır ve kontrol ettir. Ameliyat oldu 15 gün içinde tekrarladı daha sonra 3-4 saat gama knıfe ile ışın tedavisi verdik ve bu ışın gerçekten çok başarı bence , önce sağlığına kavuşmaya bak bence .

öncelikle tsk ederim 6 ayda 1 mr çektiriyorum senelerdir zaten gamma knife oldum bende haziranda mr cektircem tekrar ozaman belli olcak büyüme olup olmadığı

gama knıfe ve cyber knıfe gerçekten başarılı dostum küçültüyor bıçağın giremediği yere giriyor beyin sapı ciddi Allah `dan acil şifalar dilyorum . Sanırım engelli raporda alırsın çünkü basit ve kolay bir hastalık değil senin ayrıca psikolojinde etkilenmiştir kesinlikle alırsın şansını dene bence.

Üst Alt