Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Körler için %90'ın altında rapor verilmesi ve vergisiz araç alamamaları! [Görüş]

wt

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar önceden iki gözü görmeyenler yüzde 100 rapor alıp araba alımında ötv indiriminden faydalanabiliyordu. ama yeni sistem ile sadece yüzde 85 veriliyor.
ne gariptirki görme engelli bir vekilimiz varken bunlara maruz kalıyoruz. kendisinin bu konuda en ufak bir çalışması yok. bu konuda tepkimizi gösterelim... bizim de hakkımız değil mi parası olupta bir sene önce alanlar aldı bize hayır bu haksızlık .
sayın yavuz kocaömer abimize bu konuda bize yardımcı olmasını rica ediyoruz. bizi yine anlasa anlasa o anlar. başkaları sadece tirbünlere oynuyor
saygılar

sayın vekilimize yazdım bakalım ne cevap gelecek . tüm samimiyetimle söylüyorum tüm türkiyeyi arasalar sanırsam bu kadar etkisiz birini vekil yapabilrlerdi. Ancak tv lerde gülücükler dağıtıp duruyor . yahu engellinin hali türkiyede belli neye gülüyorsunuz sorması ayıp sapın vekilim .

az önce mbir arkadaşla görüştüm . kendisi sayın vekilimize yazmış ve kendisine şöyle bir cevap gelmiş . körlerin hesi bu haktan yararlanamıyor sadece yüzde 90 raporu olanlar yararlanıyor diye . el insaf dedim yani
Sayın vekilim tanıdımğım nerdeyse tüm görme engelli arkadşalra bu haktan yararlandı . zira hepsi ben dahil olmak üzere yüzd yüz engelli raporuna ve kiliğine sahip. sonra raporlarla ilgili yeni bir yönetmenlik ilan edilde artık iki gözünüzde tamamen kör olsa bile yüzde 85 rapor alabiliyorsunuz. yani kısacası körlerin elinden bu hak alınmış oldu.
sizin ikinci dönem vekil olarak bizi temsil ettiğiniz bir dönemde bize verilen haklar geri alınabiliyorsa diyecek bir şey bulamıyorum . haklarımızı korumayı bırakın verilen haklarımızı geri almayın onada razıyız.
sayın yavuz kocaömer abi lütfen bu işe biel atın bu konuda bir yazı yazın gerçekten çok haksız bir uygulama

arkadşalar her yerde her paltformda tepkinizi verin hakınızı isteyin . bizim iş hallolmuş çok şükür yene yönetmenlik hazırlanımşı artık körler yüzde 85 rapor değil yüzde 90olarak alacaklarımış ve ötv indiriminden faydalanacaklarımış .

herkese hayırıl olsun

Arkadaşlar bu kadar hararet almış bir konu ama resmi nitelikte verebileceğiniz bir link yada basılı bir evrak varmı çok merak ettim açıkcası

olay halolmuş gerisi kolayl hirhangi görme engellilerler ilgili bir deneğe sorsan onlar verirler sanan . hatta gerekirse resmi gazetenin fotokopisini bile alabilirsin . bulundugun yerdeki körler derenğini ara. yada daha güzeli mutu engelliler hattını ara onlara bu konuda gerekli bilgi verlimiş . yani kesin olarak bu iş hallolodu çok şükür .
bu iş halloldu diye susmak yok her türlü konuda tepkiye devam arkadaşlar
başbakanın cumhurbaşkanımızın mmaillerine ve alo başbakan telefon hattına gördüğünüz her türlü haksızlığı yanlışlığı bildiren .

Üst Alt