Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koroner arter hastalığı, tansiyon, kolestrol ve tip 2 diabet için %40 rapor verilir mi?

keen216

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 1 ay önce kalp krizi geçirdim

1) Koroner arter hastalığı (I20)(I21)(I25)(Z95.1)(Z95.5-Z95.9) Tanı I25.0 ATEROSKLEROTİK KARDİYOVASKÜLER HASTALIK

2) Arteriyel Hipertansiyon (I10 -I13)(I15) Tanı I10 ESANSİYEL (PRİMER) HİPERTANSİYON

3) Hiperkolesterolemi, Hiperlipidemi (E78) Tanı E78.5 HİPERLİPİDEMİ, TANIMLANMAMIŞ

4) Diabetes Mellitus (E10-E14)

5) - Insulin kullanan Tip II Diabetes Mellitusda strip kullanım raporu (E11)

Teşhis-Tanı konuldu bana rapor durumum ne olur. Ayrıca, göz yakını 2.75 ve uzak sorunum başladı oturma odasında 3 metreden tv de çifti görüyorum, Sağ üst dirsek kolumda ağrılar başladı

Bu şekilde verdiğiniz tanıya istinaden burada kimse size bi oran veremez ki, engellilik oran hesaplama zaten hastane kurulda yapılır size

Korner arter hastalığı için... ef değerini yazmadığınız için değerlendirme yapamıyorum..yazarsanız yorumlarım.

Ht %10
Tip 2 diyabet komplikasyon yapmamış sanırım ama...görme sorunu diyabete bağlı olduğunu düşünüyorum.. İnsüline bağlı olduğunuz için %20

Hiperlipidemi tanımlanmamış...20 puan..fakat tanımlanmamış olduğu için puan gelmeyebilir.

Sonuc

Ef değerini yazınız...hepsini bir değerlendirelim...heyete girmeniz de fayda varmı..evet,fayda var?

40 barajına ulaşma ihtimaliniz var.

@keen216,

Merhaba Hocam,

Verdiğiniz tavsiye doğrultusunda sağlık kuruluna başvuruda bulundum.

Kardiyoloji bölümünde koroner arter hastalığı 2. derece ile alakalı %30 oranında,

Iç Hastalıkları bölümünde ise şeker hastalığı %20, hipertansiyon %10 ve yüksek tansiyon %10 oranlarında (HGA1C:10) olmak üzere toplam %55 oranında 3 yıl süreli engelli raporu alındı.

Bana yol gösterdiğiniz bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim. Paylaştığınız bilgiler çok değerli ve öğreticiydi.

@OğuzHan112

Son düzenleme:
Merhaba..Hayırlı olsun.

Bir nebze faydamız oluyorsa ne mutlu☺️
Bu tarz güzel geri dönüşler bizi her zaman mutlu eder 🙋
@keen216,

Son düzenleme:
Üst Alt