Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koroner arter, kronik iskemik kalp, esansiyel hipertansiyon, menier, nistagmus..?

rgofis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
17
belirttiğim hastalıklardan malulen emekli olma şansım varmı.

ef60,lv hipertofisi,vertigo işitme kaybı,çınlama.sol20db.sağ50db kullanılan ilaçlar (exforge,vasoxen,cardura ,opirel,vastarel,vasoserc)
ayrıca hemoroid ten amelyat oldum.ayrıca inşaat işçisiyim denge kaybı değerlendirilirmi

Son düzenleme:
yazdığına göre kalpten pek açıklayıcı olmamış hemoroitden de eğer problem ortadan kalkmışsa oran verilmez tansiyondan 10 puan alırsın kalp ef 60 gayet güzel ancak bu şartlarda 40 barajını geçebilirmisiniz bilmem genede şansınızı deneyin çünkü yazdıklarınız pek açıklayıcı değil

koroner arter(kronik iskemik kalp hastalığı)hastasıyım,mps çekildi,(anterior duvar midventriküler kısımda iskemi ile uyumlu hipoperfüzyon izlendi).ef%60, ekoda sol ventrikül hipertrofisi mevcut.Esansiyel hipertansiyon hastasıyım.4 yıldır bu hastalıklardan dolayı ilaç(exforge10/160,cardura8mg,vasoxen5mg,opire 75mg kan sulandırıcı)kullanıyorum.Ayrıca menier hastasıyım çınlama,işitme kaybı,otokontrol hasarlı vertigo,hava sağ20db,sol50db snik (vasoserc ve vastarel) kullanıyorum.gözlerimin ikisinde de nistagmus mevcut.diplopi sağ+ sol yazıyor.Bu hastalıklarının hepsi aynı dönemde ortaya çıktı.bunlar birbirinden etkilenen hastalıklarmı.bu arada ben inşaat işçisiyim(boya ve yalıtım)belirtmiş olduğum hastalıklardan ve durumundan dolayı nasıl b ir değerlendirmede bulunulur.cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

arkadaşım kalbinizde problem yok gibi şayet sol ventrikül hipertrofisi mevcutsa size dahiliye 20 verebilir gözden bir oran verileceğini sanmıyorum çünkü hiç görmeyene bile 32 veriliyor vertigo ise tamamen iştme kaybına bağlı ve sana bıraktığı etkiye bağlı eğer çok şiddetliyse KBB dr una durumunu anlat sanırım ordanda sana bişeler gelir ancak 40 barajını bu oranlarla geçemessin fakat kalp dr u bir oran verirse belki bunu öğrenmenin yoluda rapor almaktan geçer eğer sgk lı çalışmıyorsan işkurdan yada sosyal yardımlaşmadan sevk alıp gidebilirsin şu durumda net bilgi alamassın
rgofis

Üst Alt