Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koroner bypass ameliyatı olanlar da rapor alabilir mi?

esma82

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar platformunuza yeni katıldım hiperlipidemi + koroner bypaslıyım üç damardan.Arkadaşların paylaşımlarında bir ef değerı dikkatimi çekti bu tam olarak nedir ? Neyi belirler benimki 62 ....birde bu ameliyatı küçük yaşta geçirmiş olmamın bir önemi varmı rapor konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba rapor oran cetvelinden çok iyi araştırıp bakılması gerekiyor mutlaka bellioranı vardır sizde araştırın bizlerde araştıralım geçmişolsun

F değeriniz 62doğrumu anladım

evet oyleymiş enson 5 yıl oncesı

ef oranı 62 ise rapor alamassınız normal demektir ama kalp ile ilgili başka problemleriniz varsa bilmem zaten müracat ederseniz size gereken tahlil ve tetkikler yapılır ekonuz çekilir ve ona göre karar verilir

Merhaba. Sadece açık kalp ameliyatı (By-pass operasyonu) için özür oranı %30 veriyorlar.. Eğer EF değeri 49 un altında ise özür oranı %50 veriyorlar. Ve Sadece by-pass ve tansiyon da varsa %40 özür oranı verebiliyorlar.. Geçmiş olsun..

dragon zaten ef 49 un altıysa ameliyata gerek bile yok zaten %50 alır benim söylemek istediğim şu yapılan ameliyat ve müdahale önemli değil önemli olan oluşan hasar buna göre rapor veriyorlar zaten %30 hiçbirşeye yaramaz eftende alamıyor tansiyondan alırsa olabilir

Evet sanırım aynı şeyleri farklı şekilde anlatıyoruz :))

yani bypas olmuşsam ef 61 ıse % 30 verırler doğrumu anladım ..başka rahatsızlıklar var ben kalp olayını merak ettım hepsı bırleşirse zaten ihtıyacım olan oranı alabılırım ancak ef kaç olursa olsun bypas dan azda olsa bır oran alınmalı diye düşünüyorum ...

evet 30 alırsınız en fazla tabi kalpte ciddi bir rahatsızlığınız yoksa tansiyonda varsa ve raporlu ilaç kullanıyorsanız 10 puanda ordan gelebilir

Üst Alt