Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KOSGEB'den nasıl hibe alacağım? İşyeri açmak için ne yapmam gerekiyor?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
%82 engelliyim bir iş yeri açmak istiyorum mobilya ve ev eşyalarıyla ilgili ne kadara mal olur bilmiyorum %82 engelli birisinin bir iş yeri açabilmesi için sıra ile ne yapması gerekiyor 1-2-3- diye yazabilirmisiniz birde KOSGEB den nasıl 27000 hibe alacağım 60 saat eğitimi nasıl alacağım servisleri varmıdır mersinde varmıdır birde nasıl kuruldan geçireceğim hibeyi almak için bildiğiniz numara filan varmı bana yardımcı olabilecek

%82 engelli birisinin bir iş yeri açabilmesi için sıra ile ne yapması gerekiyor 1-2-3- diye yazabilirmisiniz

mahmutyılmaz işkur girişimcilik kursu açarsa o kursa katılarak belge alarak başvuru yapabilirsin onun dışında bi hak yok ben egitimi aldım belgeyide aldım ama belgeyi aldın al sana hibe al sana para demiyorlar proje hazırlıyorsun veriyorsun mersin onaylarsa ankaraya gidiyor ankarada onaylarsa 27.000 parça parça veriliyor bize egitimde söylene şuydu 100 kişiydi 2 grupduk ancak 1 kişi alabilir mersin serbest bölgeye giderken sagdaki ticaret borsa sanayi ayrıca kosgepdir git konuş sor işyeri açmak istiyorsan işgem var meslegine göre faisiz kredi veriyor adliyenin karsında git orayla konuş

eğitim almama gerek varmı işgemden faizsiz kredi alabilmek için ben mobilya pahalı olacağından mobilyadan vazgeçtim takı küpe terlik çanta cüzdan saat bu tür şeyleri güzel uygun toptan alıp satmak istiyorum nerden alacağımı nasıl yapacağımıda bilmiyorum bir yol gösteren olursa bende başarabilirim ben projeden kasıt ne onu bile bilmiyorum bana hibe vermezler birde ben dükkan açtığımda çalışma izni vergi onları nasıl halledeceğim vergi indirimi olurmu sanırım %82 ye 700 tl indirim var doğrumu lütfen yanıt yapacağım iş adımla birleştirilmesin adım başka :)

mahmut sen kosgep verdigi 27.000 alamassın adamlar meslek istiyor berber vs gibi ayrıca bu işlerle ilgili sertifika belge gibi işgemden sen hiç alamassın arasıda belge istiyor ve meslek istiyor 15.000 geri ödemeli veriyor faisiz ama meslege veriyor ayrıca işgem memur kelif istiyor yani saglam meslegin yoksa hiçbirşeyden faydalanamassın benim 4 5 tane meslegim var hiç biri ne kosgepe nede işgeme uyuyor sen bu sevdadan vazgeç

ne yapayım ya bende garantinin faizsiz kredisi var ona başvururum

takı küpe terlik çanta cüzdan saat bu tür şeyleri güzel uygun toptan alıp satmak istiyorum nerden alacağımı nasıl yapacağımıda bilmiyorum birde ben dükkan açtığımda çalışma izni vergi onları nasıl halledeceğim vergi indirimi olurmu sanırım %82 ye 700 tl indirim var doğrumu lütfen yanıt

bende eşim adına (kendim memurum) 1000-2000 kapasiteli yumurta tavukçuluğu yapmak istiyorum (yer kümes mevcut ).
hibe faizsiz veya uygun bir kredi kullanmak istiyorum. önerileriniz nedir?

kadın girişimci kredisi var yukarıda arkadaşta açıklamış bize uygun değil sayısal loto oynasam şamsın daha çok bence.

mrb

kosgebın verdıgı 27000lıra kredı ıcın öncelıkle 14gun falan suren bı gırsımcılık kursu var ona gıtmelısınız.Onddan sonra proje hazırlayıp kosgebe bu projeyı sunmak ve onay almak gerekıyor.Fakat kosgeb birşey alıp satmak ıcın para vermıyor.İşyerının 1senelık kırası elektrık su telefon gıbı gıderlerın yıne 1senelık tutarı dukkana gereklı makınaların parası masa sandalye gıbı ofıs malzemelerı ıcın gereklı parayı verıyor. baska bırsey beklemeyın denedım olmadı:)

merhaba arkadaşlar

2014 yılı çerçevesinde kendi işinizi kurmak yada mevcut işletmenizi geliştirmeniz adına bir çok konuda geri ödemesiz hibe desteği alabileceğiniz büyük bir platform içerisinde yer alıyorsunuz çoğu işletme bunların nasıl alınacağını nasıl başvuracağını ve neler yapması gerektiği konusunda bilgi sahibi değil bunlarla alakalı olarak dilerseniz KOBİ DANIŞMANLIK MERKEZİ OLARAK 05548999924 bana ulaşabilir yada 02324220132 ege bölge müd. numarasından ulaşıp daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. yeni projeleriniz ve destekler için buyuyenkobi.net sitesinden de detaylı inceleme yapabilirsiniz..

Üst Alt