Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

kota aşımına cvp lütfen.

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

adsl,de netten bişey indirmedikten sonra yada film izlemekten başka neler kotayı doldurur bilenler yazarsa sevinirim.

Ablacım nette her gezdiğin sayfa,her yazdığın harf,msnde kamerada konuşmaların kısacası attığın her adımın kotaya bir miktar etkisi vardır:)

hmm anladım bu ay biraz aşmışda bişey indirmedim,filmde izlemedim nedenini merak ettim.siteye giriyorum fazlamı yazdım acaba:)başka değişik bişey yapmadım.

peki kalma süreside önemlimi?oda etkilermi?

Bu yazmalara fazla takılma abla söz gelimi öyle dedim:)Tabiki kalma süreside etkili bende bir zamanlar kotalı internet kullanıyordum ve dediğin gibi hiç birşey indirmediğim halde yüklü miktarda fatura ödüyordum:)

hmm anladım.sebebinide anladım sanırım.teşekkür ederim.

Dark Angel benim demek istediklerimi toparlamış söylemiş saolsun:)

hepsini engellesende bilgisayar sürekli güncelle falan yapar, onlarda etkiler...

sanırım en iyi çözüm sınırsız yapmak olacak.2 yıllık sözleşmeyi imzaladık ama sınırsız olmayı bu etkilemez sanırım.

yok sınırsıza çevirmek sözleşmeyi etkilemez... bende kotalı aldım 2 ay kullanabildim, ilk ay yetmidşi 4 gb , sona dediğim gibi hiç bişey yapmasamda, bilgisayardaki programlar sormadan güncelleme falan yaptığı için kota sürekli kendiliğinden fırlamaya başladı.... sınırlı kullanmakk, her yiğidin harcı değil, zor. sınırsıza çevirtmenizi öneririm..

Üst Alt