Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kötü bir ruh halinde olurken birden iyi oluyorum?!

Konular
28
Reaksiyonlar
2
2017 Kasım-2018 Mayıs arası intiharı şiddetli düşünür, yoğun şüphelerim ve varsanılar görürken birden iyileşiyorum. Hiçbir sebep olmadan. İlaçta kullanmıyorum. Bu Kasım gibi yine birden kötüleştim ve kesin intihar edeceğim derken bir sabah kalktım artık o düşüncelerden eser kalmadı. Önceden karartılar görürken şimdi ara ara bir koku duyuyorum ve sorunca çevremdekilere böyle bir koku olmadığını söylüyorlar. Şu an intihar aklımın ucundan bile geçmiyor. Neden böyle birden bir iyi bir kötü oluyorum?

Bendede şöyle bir his oluyordu.
Sabah uykudan kalktığımda birden iyi olacağımı zannederdim(BEN 6 YIL ÖNCE İLAÇLARIMI DÜZENSİZ KULLANIYORKEN)

Zaman zaman herkeste oluyordur bir iyi mod, bir kötü mod durumları. Ancak intiharı düşünmek sağlıklı bir düşünce değil, bir uzmana danışın derim, geçmiş olsun.

vakanüvis_faruk

paran yoksa böle pskiyatırları çekmek zorunda kalıyorsun işte Allah kolaylık versin. Tanı koymak bizim işimiz değil iyi bir doktor bulmanı dilerim

Ne kadar işler yolunda gitse de kötü hissedenler var mı?

Merhabalar, forumu uzun süredir takip ve rahatsız ediyorum. Ben gelecek konusundaki ümitsizliklerim için intiharı düşünüyordum. Fakat geleceğim için çok iyi şeyler olmasına rağmen içimde inanılmaz bir sıkıntı ve intihar düşüncelerim yine var. Karartılar nadir sesler ise ayda yılda bir tek kelime duyuyorum. Bu kadar işler yolunda gitse dahi neden hala bu sıkıntı var? Sosyal anlamda pek aktif ve memnun değilim belirtmek isterim.

İntihar düşüncesi bazen bende de oluyor, ama acısız ve kesin çözüm olmalı 😀

Benim de bir ara 5 dakika içinde ruh halim değişiyordu.Şimdi ise sürekli kötü hissediyorum.Atanana kadar böyle olacağım sanırım.Çünkü bu kadar beklemeye rağmen hâlâ bir gelişmenin olmaması psikolojimi iyice çökertti..

En kısa zamanda bir psikiyatr a danışıp tedaviye başlamanız gerekiyor yoksa Allah muhafaza...

Mutlu değilsin o kadar antidepresan kullan geçer kullanma ihtiyacı duymuyorum diyorsan o zaman boş konuşuyorsun demek ki maksat muhabbet olsun yani .

Siz niye her açtığım konuya gelip huzur bozuyorsunuz? Lütfen bir daha yorumunuzu görmek istemiyorum.

Üst Alt