Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kötüye gitmeye başladım! Ne yapmalıyım?

Konular
30
Reaksiyonlar
36
Bur kac gündür rexapini kullanmiyordum nasıl olsa iğne kullanıyorum diye ama aşırı kaygılıyım herkesin tecavüzcü olduğunu düşünmeye başladım o kadar öfkeliyim ki ya kendimi doğrayacağım ya da başkalarını dayanamıyorum midem bulanıyor sürekli başım dönüyor düşüncelerime hakim olamıyorum bir kaç gündür dedektif dizi filmleri izliyorum onlar etkilemiş olabilir mi? Ne yapacağımı bilmiyorum

@Schizollectual,

İlaçlarını aksatma kardeşim, aman! Hemen saatinde yeniden başla. Doktor hangi ilaçları ne zaman ne kadar içmeni söylemişse aynen uy bu kurallara. Aksi halde böyle zorlanırsın.

İlaçlarını tam saatinde iç 1 saati geçmesin. Her gün tuvalete aynı saatte çıkmaya çalış. Bunlar bana doktorumun tavsiyeleri. Dedektif dizilerinin etkilediğini düşünüyorsan etkiliyodur çünkü o düşünce girmiş aklına bir kere. Daha farklı türden diziler izlemeye çalış

Merhabalar uzun süredir forumu meşgul ediyorum. Neyse konu şu ilaçlar sanrı hariç iyi gelmiyor hala bir şeyler görüyorum depresyonum o kadar ilaç kullanmama rağmen tavan bu yüzden her şeye sil baştan başlamak istiyorum sizce mantıklı bir karar mı?

Hocam suç mevzusu baya ilgimi çekiyor hatta ileride suç üzerine çalışmalar yapmak istiyorum

Kardeşim öncellikle çok geçmiş olsun. Elbetteki ilaçlarını aksatmaman gerekir. Hatta doktora bu sıkıntılarını yeniden anlatmanda fayda var. Belki ilacını değiştirir. Dozunu yükseltir. Bir de ya Şâfi ve Es-Selam zikirlerini tavsiye ederim. Rabbim şifa versin.

Amacının olması çok güzel bir şey. İlaçlarını aksatma. 25 hidroksi D vitamini ve B12 değerlerine baktır. D vitamini 30 üstü b12 ise 400lerde olmalı. Ben psikiyatrik tedavim sürecinde vitamin de kullanmıştım iyi geliyordu

Tüm dünya bana kurulmuş bir komploymuş gibi hissediyorum insanları öldürmek istiyorum sürekli sanki iç huzuru katliamla bulacakmış gibi hissediyorum

@rojan...,
İlla şizofreni olmasına gerek yok,Psikotik belirtili farklı birşeyde olabilir.

@Schizollectual,

Umarım böyel bir eyleme kalkmazsınız!

Doktoruna bu düşüncelerini söyle... yatışın yapılmalı.

Farkındasın ve yalnış bir düşünce olduğunu biliyorsun en azından değil mi?...dürtülere karşı koyamayıp yanlış işler yapmaman için bir süre yatışın yapılmalı.

İyi de ben bu tür şeyler hissettiğimde oturup yazmam mesela sen bunları hissettiğine emin misin ?

"Gibi hissediyorum" diyorsun. Yani durumunun bilincindesin. Yapmak ve ya yapmamak senin bilincinde.

Üst Alt