Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Köyceğiz, Dalyan - oda kahvaltı - havuz içeren bir apart önerisi..?
[FONT=Arial]Sevgili kardeşim öncelikle güzel bir seyahat ve tatil temenni ederim.. Bende sol ayakta çocuk felci bulunduğundan uzun bacak yürüme cihazı kullanıyorum.. Bu cihazı çıkardığımda da yürüyebiliyorum ancak 20-25 metre gibi kısa bir mesafe yürüdükten sonra yoruluyorum ve sıkıntı oluyor.. Bu nedenle her zaman arabamla deniz kenarına kadar gidebileceğim yerleri tercih ediyorum mesela denizin 5-10 metre yanına kadar yaklaşabileceğim yerler gibi..Arabam ile o bahsettiğiniz yerlere gitmişliğim var ancak tam kafama ve keyfime uygun yerlere rastlamadım desem yalan olmaz..Kendime en uygun yer olarak Fethiye’de bulunan koyları bulmuş ve 18 yıl aralıksız tatilimi oradaki koylarda yapmış idim.. Yaklaşık 6 yıldır da gitmiyorum o taraflara.. Benim gibi uzun mesafe yürümede sıkıntınız var ise dikkatli ve seçici olunuz.. Denize sıfır diyorlar, doğrudur tesis denize sıfır amma velakin tesisten denize kadar olan kumluk veya çakıllık mesafe 50 metre olunca denize sıfırın bizim açımızdan hiçbir geçerliliği kalmıyor.. O nedenle araştırmanızı dikkatli yapınız aksi takdirde reklama inanarak gidersiniz ama zevk almak bir yana işkence çekersiniz.. Öte yandan Dalyan sivrisineği bol bir yer haberiniz olsun.. Köyceğiz ufak ancak çok şirin bir yer.. Mesela oralara yakın İztuzu plajı var ama arabayı yukarıda bırakıp da uzun mesafe yürümek lazım ki ben oradan faydalanamadım ve İztuzu’nu uzaktan seyretmekle yetindim.. Lakin ben Dalyan ve Köyceğiz’e günü birlik gezmek için gittiğim için bize uygun yer var mıdır yok mudur gözü ile bakmadım etrafa.. Yani arabanızı hemen deniz yakınına park edip de denize fazla yürümeden girebileceğiniz yer var mıdır yok mudur bilemiyorum..Fethiye’de ise bundan 6 sene öncesine kadar bu manada güzel koylar var idi ancak bu 6 yıl içerisinde koylarda tadilatlar yapılıp da (yol, tesis vs vsgibi) insanlar denize girmek için bize göre uzun sayılan mesafe yürümek zorunda bırakılmaya başlandıysa bilemiyorum.. Öte yandan Dalyan, Köyceğiz, Fethiye, Akyaka, Datça ve civar tatil yörelerinde bol miktarda havuzlu tesisler var,havuzlu tesis arıyorsanız bulmakta sıkıntı çekmezsiniz.. Fiyatları konusunda bilgim yoktur[/FONT]
Dalyan pahalıdır. Ekincik fena değil. Ancak sahile 200-300 m mesafe var. Yürümüde bi sıkıntı yoksa sorun olmaz. Havuzu yok. Sabah kahvaltı-akşam yemeği dahil. Onuncu köy pansiyon öneririm.
bilgiler için teşekkür ederim . yürümemde fazla bir sıkıntı yok ayrıca ünüversiteyi muğlada okudugum için genel bilgilerin bir kısmına sahibim. dalyanın sivrisineginin bol olması bilgisini vermeniz çok faydalı oldu . ayrıca sakardaki moladan bahsetmişsin bende bir ekleme yapmadan geçmeyim . muğladan gökovaya giderken sakara varmadan sağda keçi yolu var o yolu ormancılar kullanıyor . benim arabanın altı yüksek oldugundan girdim o yola . o yol gökovadan gözüken vericilerin dibine kadar gidiyor . aheste aheste vericilere kadar gittik sonra durdum arabanın kontagını kapatır kapatmaz allahım o da ne ! inanılmaz bir ağustos böceği sesi indim arabadan yavaş yavaş yarın yanına yürüdüm yardan aşagı göbeğimden parmakucuma bakar gibi baktım gökovaya sonra kafayı kaldırdım soluma bir baktım ne göreyim !!! köyceğiz gölü inanamazsınız ama oradaydı göl sağımda uzakta puslu bir havanın sardığı marmaris bile gözüküyordu hayal meyal
çalık
havuz olan yerleri tercih ediyoruz . genede önerin için teşekkür ederim