Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Köyde yaşayan engelli çocuk babasından ayrı bir eve çıkarsa 2022 aylığı kesilir mi?

fahri1222

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar benim yakınımda bir komşunun sorusunu buraya yazmamı istedi cevaplarsanır detaylı olarak çok seviniriz... sorusu şu 2022 aylıgından yararlanan bir oglu var ve bunlar aynı evde babasının üstüne kayıtlı ama aynı evin üstünde bir odası daha var ve bunun için babasından nüfüs olarak çıkıp kendine ait tek bir adreste kayıt açabilirmi yani aynı ev ama üst katında farklı bir adres ve tek basına bir nüfüs kaydı babasının üstünden çıkıp olabilirmi biraz karmasık bir soru oldu ama umarım anlasılmıstır bir ayrıntı daha bulundugu yer köy bu bu işlemler nasıl olur ayrılabilirmi nüfüs kaydı olarak aynı bina ama üst katında şimdiden çok tşk ederiz...

maaşı kesilmez. yanlız nufus kaydını ikametini üst kata alsın.

Bende Şuan Ailemle Yaşıyorum Babam Emekli Evimiz 3 Katlı ben 3.katta tek başıma yaşıyorum ailem alt katta oturuyor..bu şekilde ikametgah bildirsem ailemden ayrı yaşadıgımı bu mümkün olabilirmi.. malum yeni yönetmelik yüzünden tedirginim heran maaşımın kesilme korkusuyla yaşıyorum..bu şekilde ailemden ayrı yaşadıgımı bildirirsem 2022 maaşımın kesilme riski en aza inermi? bilen varsa lütfen cevaplasın..

yani yasi resit ise istediyi edrese gecebilir ama s,yle birsey var bende farkli bir adrese gececektim nufus dairesi benden o evde kiraci olduma dair elektirik veya su faturasinin benim adima olmasini istedi bende elektirik yani tedasa gittim elektirik saatini uzerime almak icin gereken evraklari sordum bana solenen kira kontrayi deprem sogortasi birda 167 tl depozito yani elektirik veya su faturasi benim adima olmadan farkli adrese kaydimi almadi nufus mudurluyu komsunuzun ust katinda onceden yani hali hazirda biri yoksa sadece kendisi olacaksa ondanda benden istenilen seyler istenebilir yine de sizde sorup bilgi alirsiniz nufus dairesinden

hi unutmadan benim 2022 engelli maasim adres deyisikliyi yuzunden kesildi onuda soyleyeyim

taşınacağınız Eve sabit telefon hattı bağlayın sonra gelen faturasını götürüp nufus kaydını yapın en son sydv'ye adres değişikliğini süratle bildirin zaman kaybetmeden yapmaya gayret edin.

Üst Alt