Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kozmetik kol protezi hakkında..?

yasin

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
merhaba herkeze
arkadaşlar protez sürem doldu ve yeni bir kozmetik kol protezi yaptıracam yanlız şöyle bi sıkıntım var
protezin rengini bir türlü tutturamıyorum nereye sorduysam bi numara skalası var ancak güvenemiyorum
sadece numaralar var bu konuda yardımcı olacak bi arkadaş varmıdır. internetten araştırdım örnek kozmetik protezler var
ancak hangi renk olduğu yazmıyor. ortopedicilerde sadece renk skalasından bi numara seçmemi o numarayı getirebileceklerini ve renk uyumu olmassa da geri gönderemeyeceklerini söylüyor. benim anlamadığım bu işi yapan ortopediciler her denk geldiğinde protezin bi fotografını çekselerdehangi rengin kaç numara olduğunu ona göre seçsek olmaz mı şu an her ortopedici hemen renk skalasını gösteriyor. oradan örneğin bi numara mesela 3 numarayı seçiyorsun protez bi geliyor ki senin ten renginle hiç alakası yok arkadaşlar içinizde kol protezi kullanan arkadaşlar varsa bu konuda bi yardım edebilirler mi yada kullandıkları protezin bi fotografını çekip de bana bi mail atma şansları olursa çok sevinirim. çünkü bu protezi 5 yıl kullanacam ve en yakın ten rengini bulmaya çalışıyorum. Ya da ortopedi işinde olupta renk konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı ?

geçmiş olsun dileklerimle. şimdi siz protez elinizi kurum ödemesinemi yaptıracaksınız ? yoksa ücret ödeyerekmi ? bu çok önemli kurum ödemesine yaptıracağınız protezlerde öyle bire bir renk uyumu olmaz. ha ben yok paramla yaptıracağım derseniz ciddi bir para karşılığında damarınıza kadar aynısını alabilirsiniz.

öncelikle bilg için teşekkürler kurum ödemesi olarak yptıracam ama bu parasıyla yapan yer var mı türkiyede bu düzeyde bir de fiyat olarak tahmini ne kadar dır. 3-4 bin üzerinde mi ?

Üst Alt