Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS 2012'den aldığım puanla bu sene tercih yapabilir miyim?

songül_07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2012 normal ortaöğretim kpss'ye girmiştim. 65 filan almışım ama başvuru esnasında engelli raporumu göndermiştim. Özel girdim sınava iki gözetmenle filan neyse. Kasım ayındaki tercihlerde tercih yapsam atanır mıyım sizce?

bence şansınızı deneyin en azından,belki atanırsınız,insanların çok tercih etmedigi yada az tercih edilen yerleri tercih edersiniz şansınız daha fazla olabilir,şimdiden başarılar bol şanslar size:)

inşallahh ama umutlarınızı kaybetmeyin,ben son anda şansa atanmıştım,ve hayalini bile düşünemiyordum şuan çalıştıgım kurumun:)

evet en çok kırsal kesim,hakkarıi,van,diyarbakır,şırnak,erzurum:) zaten oralarda bizim vatanımız:) birde belediyelere bakın,orda şansınız daha yüksek olur,tabi belediyelerde biraz torpil gerekiyo.şansınız bol olur inşallah.son dönemlerde atamalarda biraz kısıtlama var,eskisi kadar atama yapılmıyo,inşallahh herkes hayalindeki bir işe kavuşur.:)

2012 kpss puanımla engelli raporumu kullanıp her hangi bir atamadan yararlanabiliyor muyum acaba?
engelli raporumu alalı 3 hafta kadar oldu. önümüzde kpss kasım atamalarında bir etkisi olur mu acaba?
engelli raporu aldığıma dair herhangi bir yere başvuru yapmam gerekir mi?
cevap verirseniz çok sevinirim malum atamalara az bir zaman kaldı.
şimdiden çok tesekkür ederim.....

bende 2012 kpss ye girerken raporumu vermiştim engelli salonunda sınava girdim 65 aldım kasım ayı demişsiniz atamamı var kasımda bilgilendirir misiniz? lütfen

Evet ormancı atama yapacaklar 11500 kadro engellilere verilmeyen kadrolar normal kpss ye nasılda bonkör dağıtılıyor değil mi :D

maşallah sürüsüne bereket yarısını verseler ve tamamını yerleştirseler kafi gelecek bi nebze olsun kullanıyorlar üstad sadece. bu benim düşüncem

Aynen kardeşim maalesef engellileri toplum üzerinde duygusal siyasi şov malzemesi yapanları Allah!a havale ettim ben...

Amin İnşallah kardeşim...

Üst Alt