Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS alımında tercih verebilir miyim?

Radtek21

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
EKPSS ile atandıktan sonra normal KPSS den aynı kadroya tercih verebilir miyim?

aynı kadroyu seçemezsiniz, ekpss yada kpss ile girmiş olmanız farketmez

HEnüz ismim zimmete düşmedi. AYrıca ösym tercih yaparken uyari vermiyor tercih yapabiliyorum yani

anladığım kadarı ile ekpss ile bir kuruma yerleştiniz ama başlamadınız. kpss puanınızla hiç tercih yapmadığınız için ösym de uyarı vermemesi bundan dolayı. aynı kadro olduğu için yerleşirseniz atamanız yapılmayabilir. bekleyin bu konuda tecrübeli arkadaşlar durumu size daha iyi bir şekilde izah edebilirler.

Anladım kardeşim sağol. Tercih yaparsam ekpss de yerlestigim kadroda bir sorun olurmu sizce

ekpss de artık yerleşmişiniz o kadro sizin artık, kpss tercih yaptınız diye ekpss de yerleştiğiniz kadroya niye sorun etsinler. tercih yaptınız diye birşey olacağını sanmam, ama yerleşirseniz kpssden de o zaman ne olur bilmiyorum. tahminimce ekpss de kuruma başvuru yaptığınız için kpssdeki yerleşeceğiniz aynı kadronun kurumuna olan başvuru reddedilerbilir. tam olarak bilen birisinin konuya bakmasını beklememiz lazım.

Üst Alt