Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS atanmak için en az kaç puan almam lazım?

ebus.347

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 20 kasim da kpss ye girecem engelli olarak memur olmam için en az kaç puan almam lazım ?

Ekpss sınavına girmedin mi sen

Yok ozaman engelli değildim 4 ay önce kaza geçirdim

Normal KPSS den engelli olarak atama olmaz

akks47 girdiğin bu kpss sınavı engellilere yönelik olan değil lise düzeyi mezun herkesin girdiği bi sınav engelli raporunun sınavda veya atamada herhangi bir artısı olmayacaktır. Memur olabilmek içinse düz memurluklar için 90 gibi bi puan yapmak lazım katiplik,infaz koruma memurluğu,teknisyenlik gibi şeyler hariç

Ben en son 2012 de girmiştim KPSS ortaöğretime 2 milyon kişi girmişti sınava tahminen şimdi daha çoktur orada yarışmak biraz daha zor ama bi ekonomik acil sıkıntın yoksa 2018 ekpss de şansını dene derim

Eğer bunu kazanamazsam ekpss yede girecem

Bu sene atamalar çok olmayacak mı dersin ahmetkilicc

Tabi öyle yap buna da gir ihmal etme

akks47 ben demiyorum bakanlar personel alımında cimri davranılacağını söylüyolar

akks47 70 li puanlarla da oluyor ama katiplik infaz korumalık felan oluyo sağlık durumun el verirse dene

garantilemek için düz memurluk için 95-100 puan arası , açıktan atamalar için 2018 kpss girip (katip,ikm,mübaşir) en az 85 puan alman gerekmektedir. sonra engelli raporunu kuruma verip engelli statüsünde görev yapmaya devam edebilirsin.

Mrb arkadaşlar ben yarın KPSS ye giriyorum ama hangi kurumlarda engelliler tercih verebiliyor bilgisi olan var mı ?

Üst Alt