Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS engelli sınavına hazırlık için kitap tavsiyeleriniz var mı?

kadirist_denge

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar haziran ayındaki kpss sınavında Atatürk ilkeleri ve inkilap tarihi-Temel yurttaşlık bilgisi-Görevin özelliğine göre mesleki bilgiler bu 3 dersten sorular sorulacak diğer 3 dersi saymıyorum bu yukarıda sözünü ettiğim derslerin kitapları hangisi 1 haftadır araştırıyorum ama bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

görevin özelliği diye bir konu kpss de yok o dediğiniz sadece kurum bazlı sınavlarda var türkçe mat inkılap coğrafya yurttaşlık anayasa ve güncel sorular kpss de çıkar

yargı yada güvender yayınları kpss genel yetenek genel kültür kitaplarını alın konu açıklamalı bide soru bankasını işinizi görür

http://www.engelliler.biz/forum/cal...-adaylar-icin-calisma-notlari-ve-sorular.html

kpss haziran daki sınav...

Peki hocam burada diyorki Atatürk ilke ve inkilap tarihinden 10 soru-temel yurttaşlık bilgisi 5 soru-türkiye coğrafyası 5 soru- türkçe 10-matematik 10-görevin özelliğine göre mesleki bilgiler den 10 soru sorulacak diyor bu sizin dediğiniz kitapta hepsini bulabilirmiyim diğerleri kolayda özellikle temel yurttaşlık bilgisi görevin özelliğine göre mesleki bilgiler ve birde Atatürk ilkelerini biliyorumda bunun yanında türk inkilap tarihine nereden başlıyacağım o konuda beni bilgilendire bilirmisiniz kusuruma bakmayın bu sınava ilk defa giriyorum ve çok ciddiye alıyorum bundan dolayı çok titizim bana yardımcı olursanız sevinirim...

başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı Görevde Yükselme Ders Notları VAR TÜM KONULAR ONUN İÇİNDE. TABİ TÜRKÇE VE MATEMATİK YOK ORASINI BAŞKA YAYINLARDAN HALLEDERSİN.

BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU KİTABI.

T.C. BABAKANLIK DEVLET PERSONEL BAKANLII

yargı yayınlarının kpss hazırlık kitabıda olabilir bende vardı öernek çözümü konu anlatımlı tüm dersler tek kitapta 1170 sayfa falan biraysel çalışmaya uygun.

Üst Alt