Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS ile atanan engelli birey özür tayini isteyebilir mi?

esin32

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba ben eylül ayında kpss sınavı ile öğretmenliğe atadım vanda görev yapıyorum mebbis te 5 yıl zorunlu görev hükümlüsü görünüyorum yüzde 43 engelli raporum var acaba adaylıgım kalktıgında sağlık özründen tayin isteyebilir miyim su anda normal kadroda görünüyorum bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Esin hocam sisteme engelli atamasi olarak kayit yapmamislardir. Benimkindede 3 uncu gorev yerime giderken farkedip yaptilar.
Mazeret doneminde isteyebilirsiniz. Emekli olana kadarda gittiginiz yerde siz istemediginiz surece yeriniz degistirilemez.

mazeret dönemi ne zaman? bir de adaylık kalktıktan sonra mı bu işlem gercekleşiyor

Mebte adayken tayin isteyemezsiniz zaten. Adaylik kalkacak sonra mazeret donemide zaten 15 tatil ve yazin ama siz engel durumundan isteyeceginiz icin dilekceyle isteyeceksiniz mebbisten degil. Dilekceniz istediginiz il ve ilce raporunuz ve engellilere verilen tayin hakkiyla ilgili genelge. 15 gun icinde gelir cevabiniz.

Üst Alt