Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS ile atandıktan sonra işitmem engelim arttı..?

egos66

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar bende işitme problemi var sol kulağımda,sağ kulağım sağlamdı ,fakat son 3 aydır bazı problemler oluşmaya başladı.Sanırım orta kulakta kireçleme var.Bu durum ilerleyecek yani sağ kulağımıda kaybetme riskim yüksek.Şuan ben normal kpss den devlet memmuru olarak atandım yakındada işe başlayacağım.Bizden sağlık raporu istemediler.Benim durumum ne olacak,yanlış anlamayın ben EKPSS'den girmedim daha zor olan normal kpss ile atandım.Zaten bana %40 oran hayatta vermezler.Yarın işe başladığımda beni uzaklaştırırlar mı? Hakkım olan işi elimden alırlar mı ? Bu işi bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Memur olduktan sonra bi önemi yok sonuçta kazanılmış bir hakkın var, bende işitme kaybım sayesinde rapor aldım bende ekpss den memur olarak atandım normal memur gibiyim maaşımda öyle görevimde öyle değişen hiç bir şey yok, hatta ve hatta kurum benim ekpss den geldiğimi bile bilmiyor ama ben kendim gidip işitme engelli olduğumu söyledim ona göre iş verdiler sizinde öyle bir durumunuz olur mesela telefon işi vermezler, acil anlamayı gerektiren iş vermezler kafanıza takmayın memurluğunuz hayırlı olsun..

tşk ederim arkadaşlar biraz geç yazdım kusura bakmayın.

Üst Alt