Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS ile atanmak istiyorum. Engelli raporuna bir ibare yazdırmalı mıyım?

Rosita

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Engelli raporunda çalışamayacağı alanlar kısmı boş olması ne demek? Bu yeri doldurtmamız gerekirmi? Bazı yerlerde sorun oluyor diye duydum.Yeni rapor alacagım öğretmenim normal kpssden gireceğim rapor alırken bu yerlerı doldurmam gerekirmi?

selamalayküm kardeşim

Merhaba 01,04,1967 doğumluyum 1989 tarihinde ankarada askere gitmeden önce ssk girişim yapıldı sonra askere gittim o gün ssk da gün olarak bir şey yok sadece ssk numaram var sonra 1993 yılında istanbuldan ssk girişim var 2003 yılına kadar 698 ssk günüm var 2003 ten kendi işyerimi açtım 3277 gün bağkurum var 2012 sen sonrada 1269 gün sskam var halen ssk lı olarak çalışıyorum toplamda 4664 gün ümvar ayağımdaki rahatsızlıktan dolayı işyerimden aldığım kağıtla vergi dairesinin sevkiyle 42 oranında rapor aldım vergi indiriminde 42 den onaylandı bu gün ssk gittigimden bağkurdan emekli olman icin yeniden hastaneye sevk yapmamız gerekiyor dediler ssk dan emekli olmam icin son 3,5 yıl ssk olarak çalışmam gerektigini söylediler bağkurdan olmam için 4680 gün gerekiyormuş yeniden rapor almam gerekiyormuş interneten farklı yazılar okudum ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar 5357700132

Rosita ;

İşe girerken isteyecekleri sağlık raporu için şu an elinizde olan rapor yeterli
Eğer ağır işlerde çalışamaz yazmıyorsa ve siz ağır işlerde çalışamıyorsanz
Herhangi bir Hastane yada Sağlık Ocağından iş için sağlık raporu alabilirsiniz.
Hatta siz iş yerinize kendi sağlık raporunuzla giderseniz iş yerinizdeki Hekimle de görüşüp alabilirsiniz.
İş yeri Hekimi de ağır işlerde çalışamaz diye rapor veriyor.
Ben çalışıyorum ve raporumda çalışabilir yada çalışamaz kısmı yazılı değil.

Yeni rapor alacaksanız bu şekilde alabilirsiniz;
http://www.engelliler.biz/forum/sag...tek-bir-saglik-raporu-almak-icin-dilekce.html

Tüm her şey için sağlık raporu olmuş olur.

Yani zorunlu değil ama zaten yeni alıyormuşsunuz onu da değerlendirmelerini söyleyin madem.
Geçmiş olsun.

Üst Alt