2010 kpss ile 2011/1 657ye tabi olarak teknik personel olarak atandım yüzde 40 özür raporum ve vergi indirimim var.
En son 24 mayısta çıkan tebliği aldım sözlü olarak ilettim ama genel müdürlükteki personel hiç bir şekilde özürlü personel saymıyor sen kpss ile atandın diyor.
Ama vergi indirimim ile özürlü personel gibi maaş alıyorum.
Bu durum,kurumda olabilecek rotasyon,emeklilik gibi durumlarda nasıl etkiler ?
(Yeni çıkacak rotasyonları da etkiliyecek yasalar var bildiğiniz üzere)
Öncelikli olarak kendimi özürlü olarak saydırmak için kuruma dilekçe ile başvursam yada başka süreçlerde hakkımı arıyabilir miyim ?
Olaki bir sonraki ömssye girersem ve başarılı olursam bu durumda muvafakat vermek zorunda değil mi kurumum ?
En son olarak benim memur olduğum sırada ömss gibi bir sınav yoktu bu şekilde atanmam nedeniyle özürlü olmama rağmen özürlü personel olarak saymaması kanunlara göre aykırılık teşkil etmiyor mu ?
Mevcut durumum ile ilgili görüşleri yazarsanız sevinirim..
(Memur olmuşsun daha ne istiyorsun gibi değil çünkü sadece hakkımı arıyorum)
En son 24 mayısta çıkan tebliği aldım sözlü olarak ilettim ama genel müdürlükteki personel hiç bir şekilde özürlü personel saymıyor sen kpss ile atandın diyor.
Ama vergi indirimim ile özürlü personel gibi maaş alıyorum.
Bu durum,kurumda olabilecek rotasyon,emeklilik gibi durumlarda nasıl etkiler ?
(Yeni çıkacak rotasyonları da etkiliyecek yasalar var bildiğiniz üzere)
Öncelikli olarak kendimi özürlü olarak saydırmak için kuruma dilekçe ile başvursam yada başka süreçlerde hakkımı arıyabilir miyim ?
Olaki bir sonraki ömssye girersem ve başarılı olursam bu durumda muvafakat vermek zorunda değil mi kurumum ?
En son olarak benim memur olduğum sırada ömss gibi bir sınav yoktu bu şekilde atanmam nedeniyle özürlü olmama rağmen özürlü personel olarak saymaması kanunlara göre aykırılık teşkil etmiyor mu ?
Mevcut durumum ile ilgili görüşleri yazarsanız sevinirim..
(Memur olmuşsun daha ne istiyorsun gibi değil çünkü sadece hakkımı arıyorum)